PinPera Kizlar ben oksapar 0.4 kullaniyorum ama 0.1ini disari atiyorum. Ilk baslarda 0.4tu bogazimdan kan gelince 0.3 vur dedi. Simdi aklima takiliyo 22 haftalik bebek artik buyudu acaba yetersiz midir? 0.4e tekrar gecsem mi bilemedim. Doktorumu aradim nasilsa oyle devam etsin demis sekreterine. Pek bi icim rahat etmedi acikcasi. Benzer durumda olan var mi acaba?
aselzumra PinPera valla bende 0.4 kullaniyorum bide ecopirin 150 mg kullanıyorum 34 haftaya grdim ecopirini bu hafta bırakıyorum iğneyle devam ama bu soyledgnle ilgili bi fikrim yok inan ki
Aminem2020 PinPera ben de 0.4 kullanıyorum cnm ama kilon arttıkça iğnenin dozu artacak diye biliyorum kontrolüne kadar doktorunun dediğini yap gidince konuşursun
Mesa33 PinPera dozun yetip yetmediğine bakıyolarmış bir tahlille. Hemotolojiye gittim seni her ay kontrol etmeye gerek yok dedi. Basit bi pıhtılaşma dedi beni yönlendirmedi. Söylediğine göre bu tahlil her ilde yapılmıyormuş. Benim MTHFR-C677T homozigot senin hangi geninde sorun vardı.
PinPera Mesa33 Ben de bi gideyim o zaman baktirmaya. Haberim yoktu boyle bi tahlilden. Tesekkur ederim
Mesa33 0,4 kullananlar hangi geninizde pıhtılaşma olduğunu hatırlıyor musunuz. Ben de 0,4 lük iğne kullanıyorum ve coraspin. Benim MTHFR-C677T homozigot
Mesa33 PinPera bu genleri ilk defa duyuyorum canım bir de anti cardiolipin lupus protein s,, protein c onlar da dozda etkili. Benim onlar negatifti. Hematoloji doktoru pozitif olsaydı doz önemliydi dedi sen onlara baktırdın mı
Esnrgn Mesa33 negatif derken? Düşük mütdü benm test sonucunda sadece değer var benm peotein s 44 o yüzden hibor kullanıyorum
PinPera Mesa33 Onlari da kontrol ettim simdi negatif ve degerler de referans araliginda sadece o yazdigim 3 gende cikti. Hemotolojiye gidip o tahlili yaptirinca rahatlayacagim sanirim
Mesa33 Esnrgn protein değerleri benim de sayılı canım. lupus taraması dediğim pozitif ya da negatif oluyor. Negatif olması iyiymiş. Protein s için kaçlık hibor kullanıyorsun
Mucizem_1 PinPera bende oksapar kullaniyorum .benim de diz kapaklarimda şişlik oldu.sizde oldu mu hiç.daha yedi haftalığız
PinPera Mucizem_1 Benim olmadi. Ama internette sislik yapar diye okumustum. Benim de karnim birden cikmisti igneye yordum. Doktorum yok oyle bisey demisti. Sen de bi doktoruna danisirsin onemli bir sey degildir