06-06060a canim kendi basina alma sen randevu al yaptir gebeligi bekleme cunki ayni seyleri bi daha yasamayacgimizin garantisi yk bana cevremdekiler sende cikmaz ilk gebelikte olan bsy herkes dusuk yapio dediler dedim ben dusuk yapmadim kanamam olmadi kalbinin durdugunu ultsnda ogrendim baska doktrda gttm degismedi 9hafta btti sanarken 7de durmus dedim yaptircam ben bosuna kalbi durmaz dedim zaten bende bska bsy dha oldu kurtajdan sonraki ay subat basi yani et parcasi gordu doktr histeroskopi opersynu oldum polip denen bsy varmis et parcalari beslnmesni durdurmus doktrm da yaptrma demsiti yne dinlemedim testleri yaptrdim sonuc cikti yani once onlari yaptir snra gebelik dusun derim benim vucudum dinlendi artik smdi 7ay oldu kurtaj olali 2aydir esim yanmda olmdgi icin iliski olamadi haftaya gelck baslayacagz belki hamile kalicaktim benle kurtaj olanlar smdi hamileler ve igne kullaniyorlar pihtlsma yuzudnden ve onun dozunu hangi geninde olduguna bagli ona gore ayaliyor doktor benim 2genimde cikti mesela belki senin baska genlerinde cikacak belki hepsinde belki bir kacinda bnu ancak testi yaptirrk ogrenebilirsin ben istanbulda yasadgim icin haseki egitim arastirmaya gdip 3kaybim var deyip yaptrdm yksa tek kayiplara bakmiyorlar bnu soyle bisey olmaz yani