amineeliff Kizlar merhaba 21+4 um 2 gecedir sebepsiz uyanip yatakta defalarca pozisyon degistiriyorum ama uyuyamıyorum ve gece yemeleri basladi ufaktan😟ve kuzumda benimle uyaniyor sanirim tekmelerini duyuyorum ☺️☺️🥰 Siz ne durumdasiniz Benim gibi olanlar var mi cozumu nedir 😊👶
Zynpnisa amineeliff senin zamanındayken hiç doyduğumu bilmezdim 😆😄😬 geceleri yumurta haşlayıp yerdim yatakdan kalkıp sofradan kalkar toplayana kadar acikirdim😄😄 37 haftalık oldum o durumlarim bitti çok şükür sadece uyku sorunum var aynı uyuyamıyorum 🥺 bunlarada çözüm yok böyle zorlukları var 😍
Busramerve amineeliff gece uyanma ve uyuyamamaya çare yok gittikçe daha da artıyor😬 vücut kendini bebek doğduğunda gece uykusuzluğuna alıştırıyor diye duymuştum. Yemek konusunda da salatalık, badem,ceviz vs tavsiye ederim yoksa kilo sıkıntısı olabilir ilerleyen haftalarda😕
Akademisyenanne amineeliff 18 haftaligim ben de oyleyim🤦🏻♀️ Uyaninca mutlaka bisey yiyorum. Yemezsem tansiyonum dusuyor 😅
Burcuveburcum amineeliff 34+6 yım 2 aydır sabaha karşı uyuyabiliriyorum o da 4 saat kdr mide yanmasına süt iyi geliyor gece yatmadan bi saat önce alabilirsiniz👍 Baharatlı acılı ekşi mayalı ve paketli gıdalardan mümkün olduğunca uzak durun ve yatmadan duş çok iyi geliyor benim odam çok sıcak ondan uyuyamıyorum🥵
H1z2a3 Bn 9+3 haftalığım aynı zamanda kızımı da emziriyorum ve gece fazlasıyla yiyorum kızım emdikçe bnm midem kazınıyor sonundan korkuyorum 🤦🏼♀️
Esesen Zynpnisa ne kadar kilo aldın canım gece yemelerim benim henüz başlamadı ama başlarsa iyi başkıcak giib😂
amineeliff Zynpnisa Zynpnisa bende cok mu abartıyorum diyw düşünüyordum su an mutlu oldum 😂😂ama simdj boyleyse ileriki haftalari dusunemiyorum😂
Zynpnisa Esesen toplam 13 kilo aldım daha fazla olurdum ama ilk beş ay günlük yedi sefer istifar ediyordum 😬 abes bir goruntum oluşmadı hatta nerde 13 kilo aldığın diyor arkadaşlar güzelleştigimi söylüyorlar ama inşallaahh doğumdan sonra aldığım kiloları fazlasıyla vercem😄
amineeliff Busramerve evet resmen yarim ekmek sandviç yapip yedim gece saat 4 tv izliyorum anca 6 da uyuyabildim😀
Esesen Zynpnisa inşallah inşallah hepimiz sağlıkla verelim ya ben de 24 haftalığım 5-5.5 kg aldım çok mu sence?
Burcuuuecrin Bnde gece bazen sk uyaniyorm uyku problemi oluştu bende bu hamileligmde ilk de böle degldm ama smdi uykm olsada uyuyamiyorm nedense
Zynpnisa Esesen gayet normal bence doktorun uyarmıyorsa mesela çok kilo almışsın demediyse gayet iyiisn
Smyrpd amineeliff bende de durum aynı açlıktan mideme kramplar giriyor bazen öyle uyanıyorum, bir şeyler yemezsem midem kendi kendini sindirecekmiş gibi oluyor 😃
abcd1234 Saat 2 de uyanıyorum, 6ya kadar yatakta dön dur🤦🏻♀️2 haftadır devam ediyor, gerçekten düzenim kalmadı☹️ Okul başladığında düzeleceğimi umuyorum.
2202020 Daha 11 haftadayım ama akşam 10 gibi uyku basıyor sabahta 5 de mutlaka uyanıyorum bide WC ziyaretleri var uyuyamıyorum hiç