Melikemr Merhaba 17 haftalık hamileyim bebeğimin suyu azmış doktorum havuc suyu iç dedi başka yapabileceğim birşey var mı bildiğiniz
Melegimm19 Melikemr canım bil şyorum ama buradan gördüklerim armut,karpuz tavsiye ediliyor havuç suyu,bol bol su birde genelde sol yanına yatmaya çalış en iyi kan akışı o zaman sağlanıyormış bebeğe inşallah düzelir kısa zamanda❤🙏
Gamzelianne1453 Melikemr benimde suyum fazla cikti karnim kocaman 31 haftaligim karpuz meyve tatli havuc veya suyu cok su yapiyor ben cok karpuz yedim ve meyve birden cogaldi suyum simdi yemiyotum cmm ins snnde normale doner
Elfii Melikemr canım neden azalmış sebebini söyledimi . Erkekse mutlaka mesanesine baktır işryebiliyormu cocuğun bu durumu yasadım ben dikkat et arastır
elissa Melikemr benim Dr bi kadın geld oi onun ki daha kötü yani ona sabah akşam iç gel yoksa doğuma alacam dedi yatış istemedi kadin
Denizgiller Deveci armudu ve karpuzu beyaz kısımlarıyla yemek bende de olmuştu haftayı hatırlamıyorum ama bunları yedim sonraki kontrolde herşey normal çıktı canım bide tabi bol bol su
Brcuyill Melikemr benim de su az günde 2 bardak havuç suyu 2 bardak elma suyu iç dedi doktor onları içiyorum
Prensesannesi94 Canim ilk basta stredten uzak dur benimde 21 . Haftadsn sonra basladi stres sebebiyle. Suan 38 haftaligim su azalmasi gerekirken arttiyo
azizeguneyy Melikemr havuç suyunu ilk kez duydum ama günde 4 lt su içmelisin. bana 25 haftalıkken suyun az dediler günde 4 lt su içmeye başlayınca düzeldi. şuan suyu çok iyi🙏🏼