Zely35 Merhaba hanımlar. Rana hanıma gidenler lütfen yorumlarınızı yazabilir misiniz. İnternette pek bir yorum bulamadım. Doğumları nasıl oluyor, doğum sonrası dikişleri güzel atıyor mu merak ediyorum
DemetCeylan Zely35 bugündü benim randevum. Doktorun çok acelesi vardı. Haftasonları iletişim kurmak çok zor oluyor. Yine de sordum Epidural normal Doğum hakkında ne düşünüyorsunuz diye. Tamamen doğal doğurmanı tavsiye ederim dedi. Ben gerekirse diye sordum o zaman epidural yaparız dedi. Daha ayrıntılı konuşacağım. Çarşamba günü gebe eğitimi var istersen oraya gel orada da Doğum şekilleri anlatılacak
Zely35 DemetCeylan bende Mart ayında başlicam kursa çünkü daha erken zaman için yer kalmamış. Evet bende doktorla çok detaylı konuşamadım ben gittiğimde de acelesi var gibiydi acele cevaplar verdi. Ama ben detaylıca oturup konuşmak istiyorum aklımdaki her şeyi öğrenmek istiyorum. Belki bu kurslar daha çok yardımcı olur. Birde normal veya sezaryen Doğum ikisinde de dikişlerin güzel yapılması önemliymiş. Normal doğumda kesi olursa ve dikiş atılırsa onun güzel yapılması gerekiyormuş rahmin eski darlığına gelmesi için falan filan 😄 yani Sorular çok açıkcası 😄
DemetCeylan Zely35 o konularda tecrübeli bir doktor sorun olacağını sanmıyorum. Ben normal Doğumda epidural istediğimde verilmeyeceğinden endişe etmiştim. Normal doğumu doğal olarak tavsiye etmesi çok normal zaten ama dayanamayacağımız durumda epidural verileceğini bilmemiz lazım. Doktor değiştirmeyi şuan için düşünmüyorum hamilelik ilerledikçe ayrıntılı konuşacağım. Haberleşiriz çok endişe etme şimdiden 😊
Zely35 DemetCeylan tamam canım o gün benimle daha farklı konuşunca bende endişelendim biraz. Şimdi senin söylediklerin beni rahatlattı ☺👍🏻
Zely35 DemetCeylan kaç haftalık oldunuz şimdi 😍 çok şükür iyi gidiyor benimkide, zaman yaklaştıkça heycan artıyor 😄
Zely35 DemetCeylan bizde 30 haftalık olduk gitgide heyecan artıyor 😄 haftaya seminere gidicem bakalım Doğum şekilleri anlatılcak
Zely35 DemetCeylan aslında bizim doktor gircekti kursa geçtiğimiz çarşamba ama ameliyatları varmış öbür doktorda giremedi bu haftaya sarktı bakalım. Umarım bu sefer bir doktor girer 😄 sen neden beğenmedin canım
DemetCeylan Zely35 ben Ümit korucuoğlunun eğitimlerini görmüştüm ebeler doktorlar normal Doğum hakkında ayrıntıyla bilgilendiriyorlardı. Sancı sıklığından doktora ne zaman haber verileceğine kadar bilgi veriyorlarmış. Ama ben acıbademdekinin formalite olduğunu düşünüyorum çok bilgilendirici değildi. Doğum kesisi epidural hakkında bile ben soru sordum öyle cevap verdiler. Bunların anlatılması gerektiğini düşünüyorum yoksa Doğum kursunun amacı ne 😄
Zely35 DemetCeylan anlatılmadıysa saçma bir toplantı olmuş o zaman, sonuçta neyle karşılaşcağmızı bilmiyoruz insan en ince detayına kadar bilmek, öğrenmek istiyor. Bakalım yarınki nasıl olcak, yazarım buraya 😄 Sizin seminere hangi doktor girdi 👼🏻