Prensinannesi2020 7 yıldır Türkiye de yaşıyorum yılda bir giriş çıkış yapıyorum süresiz oturumum var ! Almanya’da Doğum yapmak istiyorum konu ile ilgili tecrübesi olanlar yardımcı olabilirim?
Alessia Prensinannesi2020 Eger vatandaslıgınız yoksa cocuk vatandaslık hakkından yararlanamaz anne yada baba alman vatandası olmalı ... Oturum cıkar oda 18 yasına kadar ulkeden ayrılmama kosulu ıle .. Tum avrupa ulkelerı dogumla vatandaslık vermıyor sıgınmacılardan dolayı.. bılgınıze
BetulAskan Benim arkadasım turkiyedeydi Almanya’ya Doğum icin geldi hatta bugün doğurdu 😁 belirli bi haftayı geçtikten sonra uçak şirketleri kabul etmediği icin rapor almanız gerekiyor uçağa binmek icin çünkü hava basıncı Doğumu tetikliyor sonrasinda çocuğa pasaport çıkartıp dönebilirsiniz
Prensinannesi2020 BetulAskan Betül hanım öncelikle teşekkür ederim cevabınız İçin acaba sigorta işlerini nasıl yaptı ben o konuda hiçbir bilgiye sahip değilimde onunla ilgili bir bilginiz varmı?
BetulAskan Rica ederim ne demek ☺️ O konuda bisey diyemeyeceğim maalesef sizin sigortanız var mi hala orda ? Bebişi üzerinize izleyebilirsiniz öyle bisey varsa