Drmzi CiaoBella yok canım bisey olmuyor 2 haftadır böyle yerleri daraldığı için hareket alanları kisiliyormus diye doguma yakin oldugunun isareti hazirlaniyolar dediler saat 11.30 da kontrolum var bakalim ne diyecek bu sikayetimi belirtecem doktoruma geçen hafta nst de sancim az çıkmıştı açılma yoktu yarın merak ediyom
Drmzi CiaoBella Bugun doktoruma sordum kasilmalari gayet normal diyo doğum ayina girdiğim için korkulacak bisey yokmuş kızlar son ayda olurmuş dedi nst de sancim yoktu acilmamda bekliyecez dedi haftaya yine gidecem
CiaoBella Leylaa_ anladım canım benim bebek hareket ediyor ama stresli mi değil mi bilmiyorum her şeyin hayırlısı sen de doğum hikayeni yaz her şey hayırlı olsun halkında haberini ver mutlaka bize de 🙏
Leylaa_ CiaoBella bana bu sabah suni sancı verdiler daha yeni bitmek üzere artık akşama doğru hissetmeye başladım sancıları baya ama açılmam 1 cm daha ne yapmam gerekiyo bilmiyorum nolur dua edin
Gamze-nil Ay valla kızlar bnde 37+1 im ve bnmde gün içinde karın sertleşmelerim çoğaldı hatta aynı anda bazen kasık krampı yaşıyorum öle bekliyorum baklm ha suyum geldi ha nişan mı geldi diye bi gün bi gün bitiyor 😂
Elif1ekim Gamze-nil Haberlerini bekliyorum güzel bana en çok sen moral olacaksın inş doktorlarımız aynı 💞💕❤
CiaoBella Sabihay evet yorgunluk arttırıyormuş ben de biraz araştırdım da muhtemelen akşama doğru yoruluyorsun ondan.. ben de gin içinde hareketliyim hep
Sabihay CiaoBella Aaa olabilir. Bu sıra ev taşıyoruz dün bütün gün gerçekten baya yordum kendimi. Yatınca da sıkıyorum😂
FatmaAydnzcan CiaoBella CiaoBella evet bugün doktora gittik henüz sancılar şiddetli değil ve bebeğim 3440gram olmuş.Bebeğin kilosunu görünce çatı muayenesi yaptı doktor 3buçuk kiloya kadar çıkar dedi yani pelvis muayenesinde sıkıntı yok dedi ama yemene dikkat et fazla almasın dedi yoksa normal Doğurmakta zorlanırsın dedi .Fakat bünyem alışmış çok acıkıyorum Ne yapmam lazım kilo almaması için Doğum olana kadar fikri olan yazabilirmi?
CiaoBella FatmaAydnzcan ama makineler her zaman tutturamıyor canım bence çok da kısma bebiş besinsiz kalmasın kıyamam kaç haftalıktın?
CiaoBella FatmaAydnzcan benim kuzenim dört kilo 100 doğurdu normal yolla biraz dikişleri olmuş ama onun dışında sıkuntı çekmedim dedi
CiaoBella Drmzi canım çok teşekkütler benim de içimi rahatlattın ben de salı günü gidicem haber vericem size bakalım benim nstde de bir şey çıkmaz inşallah🙏
CiaoBella Sabihay aman dikkat et canım ileri haftalarda çok yorulma ... bu arada ben de hamile iken taşındım 😊 Ama ilk üç aya denk geldi
Gamze-nil Elif1ekim ayy cnm inşallah bklm doktor bu hafta yok kongresi varmış başka bir Doktora çıkcam baklm fark olarak ne görcez
CiaoBella FatmaAydnzcan ben de 37+2yim an itibariyle... benim doktor kilo söylemiyor gelişimi ileride dedi ama yemeni kıs demedi ben de kısmadım gerçi kilolu da değilim ama sırf kolay doğsun diye bebişi besinsiz bırakmak da ne bileyim kıyamam ki ben ..
Elif1ekim Gamze-nil Benim de randevum ertelendi heyecanlıydım ultrason için ama kısmet kongre yüzünden: )