Arkadaşlar merhaba cuma günü buraya post açmıştım suyummu geldi diye Cumartesi günü oğlumu kucağıma aldım🙈 Cuma günü evde biraz temizlik yaptım yere birşeyler döküldü temizlemek için çömeldim kalkarken yerde birikmiş sıvıyı gördüm hafif sarımsı renkli sonra çamaşırıma baktım komple ıslak elbisemin arkası da ıslanmış içime bir şüphe geldi suyum patladı diye ama arkası gelmedi kaç kez kontrol ettim hep kupkuruydu ve hiç agrım sancım yok akşama kadar bekledim akşam doktorumu aradım yarın gel bakalım dedi cumartesi kontrole gittim önce ultrason ile baktı bişey yok rahim ağzına sıvı birikmiştir o gelmiştir dedi sonra bide alttan bakıyım dedi baktı 5 cm açıklık var yatış yapmam gerekiyor dedi bi an telaşlandım ama sancım yok dedim biraz suni ile destekleyeceğiz dedi tamam dedim eve gitmem lazım olmaz dedi ev çok yakın hemen gelirim dedim bu arada saat onbirbuçuk falan onikide burda ol dedi hemen eve geldim anneme eşime haber ettim beraber hastaneye gittik oniki buçukta yatışım yapıldıbeni dogumhaneye aldılar ebeler baktı 6 cm olmuş dediler suyumu patlattılar suni sancıyı taktılar orda sürekli yürüdüm ve sancılar başladı ilk sancıda ağladım birazda korkudan çünkü o kadar canımı yakan bir şey değildi annemi ve kızımı görmek istiyorum dedim bu arada ikinci doğumum kızım 7 yaşında annemi aldılar içeri kızın olmaz kötü etkilenir dediler annem geldi 1 kadar beraber sancı çektik inanın suni sancıdan bende çok korkuyordum ama korkulacak kadar kötü değil kendi sancınız gibi çok ta sancı çekmedim sadece 1 saat sürdü sonra sancı arası sıklaşınca muane etmemiz gerekiyor dediler ve annemi çıkardılar tekrar muane ettiklerinde tama yakın yani 9 10 cm arasındaymış öyle dediler ıkınma gelince ıkın dediler ama ıkınma hissi yoktu sancım çok sıklaşınca masaya aldılar ıkın dediler ıkındım daha çok dediler ıkındım bekle dediler doktoru aradılar geldi hadi ıkın dedi ıkındım bir daha dedi ıkındım ama en son dedim ki yeter ıkınamam artık takatim kalmadı tamam dedi doktor ıkınma zaten bitti ve bebeği gösterdi o an kahkaha attıgımı hatırlıyorum doktora sordum kesik var mı diye ben kesmedim ama bebeğin başı biraz yırttı 2 dikiş atacagım yeterli dedi içerde dikiş yok dedi 2700 gr doğan bebeğimle kavuşma anımız Allah mutlaka yardım ediyor çok dua ettim o an çok yalvardım Allah’a üstesinden gelinmeyecek bir şey değil. Darısı tüm hamilelerin başına Rabbim kolaylıkla kurtarsın 🤗🤗🤗