Ebrucukk Dilek06 ☝🏻🤰🏻🙋🏻♀️Bennn 31+5 ❤️Bağlıcada oturuorum bende geceleri yatamıorum artık alıştım gündüz yatıorum sıcaktan sağa sola donmekten sabah oluo 🙊ve hiç bişş yıyemıorum canım ıstemıo iştahım kapandı sanırım
bireylulmeselesi 33 haftalık olduk 10 kilo almışım toplamda iyi mi çok mu 🤭 bebeğin hareketleri çok güzel en son gittiğimde de kilosu da güzeldi şimdi bayramdan sonra gideceğim muhtemelen. 33 haftada sizin kaç gramdı bebekler?
Essenn Byztgce evet bende istemiyorum ama Doğum bu planlandığı gibi de gitmiyor Allah hayırlısını nasip etsin🙏🏼 Ben İzmir’de yaşıyorum özel doktora gidiyorum hastane dışı
Byztgce Yegino Yegino ayy aynenn babası işe giderken uyanıyor beni de uyandırıyor😀 hissetmek güzel duygu.
Sadiyeylmz Dilek06 millet der bu haftalarda hareket azaldi bizimkiler cikivercek gibi😂😂 temennim o yönde az uslu olsa😍😄
Goncelibon Merhaba ben de 32+6 dayım. Önümde devamlı Bi fazlalık hissi🙈 göbeği Bi yerlere çarpıp duruyorum😀 Geçen gece hayatımın ilk kampını yaşayıp uykudan çığlıkla uyandım. Sırt batmaları başladı. Ama onu hissetmek herşeye değiyor. ❤️ Van'dan yazıyorum.