Mizgin_47 6+0 haftalik oldum doktora gittim kalp sesini duyamadik altan muayenede de duymadik dktor bi hafta sonra tekrr gel dedi .bi onceki bebegimin kalbide durmustu buda oyle mi olacak sizce cok korkyrm kalpleri neden duruyor
cennet_aka27 Mizgin_47 ben 6 haftalıkken duymadım doktorum olabilir senin ki gec döllenme normal dedi iki hafta sonra gel dedi 8 hafta da gittim hem bebegimi gördüm hem kalp atısını duydum simdi 28+3 günlük hamileyim 😊 üzülme hic
tortil21 Mizgin_47 canim uzulme. Bende 8 haftalikken duydum. O yuzden bekle🙏 Allah saglikla duymani nasip etsin
Deletedmom2224 Mizgin_47 sakin olun daha hiç duymamışsınız ki. 6. Hafta genelde erkendir zaten bebegin görülmesi için iki bebeğimi de 7. Haftanın sonunda doğru duydum ben bekleyin inşallah duyarsınız
Fatmamuduk Mizgin_47 Kuzum inşallah kalp atışı alırsın 🙏🏻 Bende iki kez yaşadım bugün gelişemediği için bebeğimi kürtajla aldılar, önce ki de böyle oldu 6haftalıktı ikiside doktorum genetik test yapalım normal değil dedi sende araştır genetik testi kuzum
Mizgin_47 cennet_aka27 8.haftaya kadr bekliym yani .peki doktor neden bi hafta snra dedi .bide kesenin etrafinda kan toplamis
Mizgin_47 tortil21 amin peki ama bi hafta sonra ben 7 haftalik olucam doktor kurtaj yapar eger duymasa iki hafta daha mi bekliym yksa bi hafta snra kurtaj mi olaym bide senin tarihin dogrumuydu
Merve43 Mizgin_47 canm ben de 6 haftalıkken kalbini duyamadım alttan ultrasonla da duyulmadı. Kese boyutu 13-14 mm kadardı daha ve doktorum 17 18mm olmadan duyulmaz demişti. 6+5te gittiğimizde kese 18mm olmustu ve kalp atışını duyduk vajinal ultrasonla. Hemen kötüyü düşünme daha erken
Mizgin_47 Merve43 insalh dedigin gibi cikar benim bildgm kadariyla vajinal yoldan hemen duyulmasi gerek
Bertug-Tugberk-Mom Mizgin_47 genetik test yaptırın, kanda pıhtılaşma sorununuz olabilir. Inşallah duyarsınız 🙏
Merve43 Mizgin_47 hayır canm kesenin boyutu 17 18cm olunca ancak gözükür vajinal ultrasondan kalp atışı. Sana ultrason resmi verdilerse bi bak bakalm kese boyutu ne yaziyo. Karından ultrasonla 8e doğru ancak duyduk herhalde 2 3 gün geç döllendi bebeğim şimdi 35 haftalık olcaz inşallah hemen üzme kendini
Selufkaa Mizgin_47 canım acaba kan pıhtılaşması sorunu mu var? Allah korusun insallah bunda problem olmaz belki geç döllenmedir.
Birminiksusamtanesi Mizgin_47 ben 6 haftada sadece keseyi gordum 8+4de gittigimde kalp sesini duydum ondada 7+3 cikmisti erken daha bekle biraz uzulme ❤
Minik1anne Mizgin_47 canım ben 8 haftalıkken duymuştum rabbimin izniyle ınsallaj birşey olmaz kendini böyle üzme
Deletedmom090 Mizgin_47 kan pihtilaşmasindan ben azerbaycanda yaşiyorum ve yengemin ilk bebeyi bu yuzden kalbi durdu kurtaj etdiler turkiyedeki en buyuk sorun ne biliyormusun pihtilaşma çok kolay bi tedavi ve 2 3 ćocuk olmeden buna bakmiyor turkler ki birinci gebelik duşme yada olmesi normal mis ama hayir bizde bakiyolar araştiriyolar ki 2 ci defe yaşanmasin lutfen kanda pihtilaşmani ölçtür
Deletedmom090 Mizgin_47 canim benim bende 5 haftalikken gitdim ama doktor kalp sesini duyamayiz çunki çok kuçuk 2 hafta sonra gel 8 haftalikken girdim ve kalp atişi vardi korkma ama yinede pihtilaşmani kanda göster