Bsra4594 Kızlarrr nasipse Ekim sonu Kasım başı doğum yapacağım tayin sebebiyle Akhisara taşınıyoruz ailemde Turgutlu da yaşıyor doğumu burada yapacağım ama henüz içime sinen bir doktor bulamadım. Var mı memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz doktorlar ?
prensesgeliyooo Bsra4594 canim ben özel doğuşta fatma hanıma gidiyorum çok ilgili bi doktor tavsiye ederim 👍
Melike35 Bsra4594 Cumartesi salihli can hastanesinde eşimin kuzeni normal Doğum yaptı oda asker eşi bi İzmir’de bi tatvanda bi salihlide gitti doktorda kendi annesi İzmir’de eşinin ailesi akhisarda ismi öğrenip yazarım
Bsra4594 Melike35 çok teşekkür ederim Çağlan beyin adını çok duydum ama Salihli benim için çok zor olur eğer sezaryen doğum kesinleşirse düşünebilirim normal doğum için çok zor
Melike35 Bsra4594 sen bilirsin canım biz izmirden 1saat 15 dk da gittik de içine nasıl sinerse öyle yap
Bsra4594 prensesgeliyooo internet sitesinden online randevu almak istedim ama kadın doğum çıkmıyor malesef telefonla bi arıcam
sbhtyndk akhisar devlet hastanesinde suda doğum ünitesi var isterseniz bakabilirsiniz. tibet beyi ve levent sapmaz beyi cok duydum, ama bn bayan oldugu icin sergul hanıma gidiyorm.
Bsra4594 sbhtyndk teşekkür ederim sağolun araştırıcam kendim hemşireyim zaten tayinim Akhisara çıkarsa daha kolay olur hem benim için
Eyyll23 Bsra4594 devlette tibet koyuncu var giden herkes çok memnun sizde ismini duyarsınız muhakkak aklınızda olsun