tugbamehmet 4+6 günlük hamileyim ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma gibi söylemleri kabul etttim tmm fakat telefonla fazla uğraşma bebeğe zarar verir diyenler de var ne derece doğrudur dr u bu şekilde uyarıda bulunan var mı ?
Ecmelinannesi tugbamehmet radyasyondan dolayı doğrudur ama ona bakarsan evde bi sürü radyasyon şeyler var mikro dalga gibi saç kurutma gibi TV gibi ne bilim bi çok şey var Walla ben ilk haftalarda banada deniliyordu ama yinede kendimi tutamiyordum alıyordum telefonu elime çok şükür bi sıkıntımiz yok
Fatmisko tugbamehmet ay banada sürekli telefonu karnına yaklaştırma uzakdur diyolardı 😀ama canım heryerde var radyasyon sanmıyorum çok etkiliyceğini
tugbamehmet Evde tek başına olunca sürekli oturmaktan vakit de geçmiyor almayım diyorum ama nereye kadar birde böyle şeyler duyunca korkuyorum dediğiniz gibi birçok şeyde de var o radyasyon Allah’m Sağlıkla kucağımıza almamızı nasip Etsin inşallah
tugbamehmet Fatmisko evet canım en başta babam ya arıyorum kapatmak için uğraşıyor iyim sen nasılsın bende iyim tamam hadi kapat uğraşma telefonla uzak dur şu telefondan demiyor muyum sana diyo kapatıyo😂😂😂
Rbidrmz Aynen arkdaşların dediği gibi ona kalırsa her sey radyasyon yayıyor canım ama benim dr um telefonu karnınıza koyup bebeğe müzik falan dinletme oluyor ya onu yapmayın dedi bizde 7+6 günlügüz ben yusuf süresini dinletiyorum yanıma koyarak telefonu 😊