Fatiheren_61 ruya07ra bende ferrum kullanıyorum.ilk aç karnına başladım .ezcacı yemekten 2sonra dedi öyle almaya başladım .günde 2kez kullanmam gerekiyor ama ben çok aksatıyorum 😞değerim hep 11lerde.bazen 11.9 bazen 11.5bazen 11.6 ...o aralarda seyrediyoruz😂
Fatiheren_61 ruya07ra doktorum bu ilacı vermişti .sağlık ocağına gittiğim de kan ilacı kullanıyormusun dediğinde ferrum deyince tamam onu kullan diyo öneriyor yani 👍en az kabız yapan kan ilacı ferrummuş
Cansercan Kbradaghan01 bana bi kahvaltıdan yarım saat önce için kahvaltıda süt ürünleri yemeğin denildi başka bi eczacıda kahvaltıdan iki saat sonra için dedi size nasıl önerildi
Kbradaghan01 Cansercan doktorum aç karnına kullan dedi kanım düşük çıkınca bi sabah bi akşam aç karnına kullanıyorum
Cansercan ruya07ra daha etkili olması için süt ürünleri ve çay içme dedi sabahları öğleden sonra süt ürünleri içebilirsin dedi bide büyük abdestte renk değişikliği dedi eczacılar bilgilendiriyor normalde
zeyzey12 ben kullanıyorum fakat kanım yükselecegine düşmüş anlamadım düzenlide kulanırım yemekden 3,4 saat önceden aç karnlada içerim sabah erkenden saati ayarlar kalkar içer uyurum ama işde bilmiyorum bence bende pek işe yaramıyor
ArOzEn ruya07ra bende kullanıyorum onu canım ben gece yatarken içiyorum ama faydası oluyor mu bilmiyorum tabi kanım düşük çıktı bu ay çayda içiyoruz her akşam çayı da severiz yani o yüzden mi yaramıyor bilmiyorum