Nasıl başlıyaçağımı hiç bilmiyorum desem inanır mısınız ? 😉 Hem müthiş hem de çok zor bi doğum oldu cuma günü kontrolüm vardı artık 40+2 olmuştuk evde kuran okudum dualar ettim allahım artık nolur doğuraym diye 😊😊 Dua ede ede hastane ye gittik kayınvalide m de geldi hadi dedik gitmişken bebisin kıyafetlerini de alalım falan eşim tabi dalga geçiyor 1 aydır gidip gidip geliyoruz bunları boş yere götürüyor z yine eve gelevez diyo eli boş .. velhasıl kelam hastane ye gittik doktor baktı hersey normal sonra nst ye bi gir dedi ama tabi ben dua ede ede yattım nst ye hemşire geldi nolur dedim bi belirti var deyin dedim kadın demez mi hadi gözün aydın kayda değer sancılar çıkıyor falan aldım sonuçları koştur koştur doktoruma gittim oda dedi artık ne kadar dua etmiş isen doğum başlamış çabuk dedi çatı muaynesi ol falan 😁 gittim ebe bi baktı 2 Cm açıklık içten de dedi hafif kanama başlamış ben ŞOKKKKK inanamıyorum ben dogurcam galiba falan dedim artık ama inanamiyoruum😆 eşim de bekliyor çıktım yatış verdiler tabi bize söyledim inanmadı hadi be falan diyo şaka yapıyorsun valla diyorum inanmıyorum 😆😅😅 artık o denli bu prensin gelmiycegine dair ümitsizdik. Sonra yatış yapıldı 4.5 5 gbi 2 ağustos günü sonra 3 ağustos sabahın à kadar durmadan her 2 3 saate bi nst ye giriyorum sancı yok tabi bende yine bir umitsizlik sabah oldu doktorum geldi bi sancı verelim dedi doğumu başlatalm ben bi sevinç gösterisi anlatamam artık doğuraym da nasıl olursa gözü mu karartmistim tabi cekecegim acidan habersiz😄 fitil verdiler sonra 1 saat geçti kasktan gelen sancılar ben duramıyorum artık sonra muayne ettiler dogumhaneye gittik koştur koştur Ora da bi iğne yaptılar sonra 20 dk sonra falan doğuma alındım ama orayı anlatmak istemiyorum çok çok çok çok çok zordu benim için allah kimseyi o kadar büyük bi acı ya maruz bırakmasın sonra 10 dk sürmedi oglusum bağıra bağıra çıktı 😂😂 kollarım da biraz saçma biraz uzun gelişi güzel anlattım benim hikaye mi 3.5 Kilogram doğdu benim prens ve 6 dikiş ile 😏 çok ağrılı bi doğum du suan 3 günlük ama unutuluyor acılar film şeridi gbi sadece gözümün önünde eksik olmuyor çektiğim acı rabbim tüm hamileleri kurtarsın herkese kolay doğumlar nasip eylesin benim ki çok zordu ve evlat istiyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin benden bu kadar uzun ve saçma olmuş olabilir hakkınızı helal edin ve allaha teslim edin kendinizi o zaman hersey daha kolay oluyor 😉🤗😇💗