Merhaba kızlar. Ben aktarsan aldığım yüzde yüz doğal yağları kullanıyorum en başından beri. Şu an hiç çatlağım yok. 24. Haftadayım. Zaten önemli olan nemli tutmak gerildiğinde rahatlamasını sağlamak. Çok pahalı kremlere gerek yok. Çatlayacağı varsa çatlıyor. Bu karışımı sabah kalktığımda bir de akşam yatmadan önce çok az avucumun ortasına damıtıyorum ve göbel bel ve memelere iyice yedirerek sürüyorum. Hem mis gibi kokuyor hem de inanılmaz nemlendirici rahatlatıyor. Tavsiye ederim. 1er minik şişeler halinde alabilirsiniz.
200ml ponpalı bir şişem vardı. Onun içerisine;
💎Yarım çay bardağı kadar sıvı halini almış hindistan cevizi yağı
💎1 minik şişe jojova yağı
💎1 50ml şişe kakao yağı
💎1 küçük şişe tatlı badem yağı (doğal olmalı)
Hepsini şişenin dibinde bir kaç kez çalkanıyorum. Şişenin yarısına kadar geliyor. Tamamını da doğal zeytinyağı ile doldurdum. Hafifçe çalkaladım. Mükemmel oldu.
Benim gibi çok kuru bir cildiniz varsa duştan sonra tüm vücudunuza da sürebilirsiniz. Yeni çatlamış kırmızı kırmızı bölgeleri çok rahatlatıyor ve rengi açıyor baya iyi geliyor.
Tüm yağlar da gebelikte kullanılabilir hepsini araştırabilirsiniz. Ben çok araştırdıktan sonra böyle bir karışım yaptım. Doktorum da kullanabilirsin dedi.
Hepimize çatlaksız bir gebelik dilerim🙏🐣💎