Esmaanur34 Ben bir adet beşik aldım sallanmıyor endişe ediyorum acaba sallamak şart mı diye sizce yeni doğmuş bebek için sallanan beşik şart mı yoksa nasıl alışırsa öyle mi gider bide uyguna anne yani tavsiyesi verir misiniz 😊(zorunda kalırsam diye)
Busramerve Esmaanur34 bence sallanabilen ama aynı zamanda sabitlenebilen beşik😬 ben sallama yanlısı değilim. Ama yine de bebeğin nasıl olacağını bilemeyiz.
R_abia Esmaanur34 bence sallanmalı. bebekler anne karnında bile gün içinde biz hareket halindeyken beşikteki gibi sallanıyolar dış dünyayla tanıştıklarında bunu istemeleri normal daha güvende huzurda anne karnı gibi hissediyolar doktor söylemişti bunu ☺️ Ama sadece uyuduğunda koyarsınız bi süre belkide ona alışırsınız bebeğiniz bilemicem 🤷🏻♀️☺️
Guzelllll Esmaanur34 sallanan besik bence her bebek farkli özellıkle gazlı bebekler saklanmayı çok sever.
AkileUqur Esmaanur34 ben ikisi bir arada aldım cnm. Sabitleniyor ve sallaniyor. Bebeğimi şuan için sallamaya alistirmadim emzirirken uyuyo kalıyo.
Guzelllll AkileUqur evet benimde sallanıp sabitlenendi ilk zamanlar gerek olmuyor ama büyüdükçe arada lazm 😊
AkileUqur Esmaanur34 valla cnm nasıl alistirirsan öyle gider. Bnm kide kucağa alıştı yatırınca mizikliyor uyanıkken.
AkileUqur Guzelllll valla mecbur kalınıyor sallamaya ama Dr lar önermiyor. Beyni sallanırken uyuşuyor Muş.s
Sezen2006 Bende sallanan aldım ama istediğimizde sabitleyebileceğiz, alırken çok beğendiğim bi kaç model olmuştu içimden onları almayı daha çok istedim ama sallanmaması problem olur diye düşündüm, bence sallananlar en mantıklısı.
Fatmasaymaz Esmaanur34 ben kızımı hiç sallamadım. Nasıl alışırsa myle gider 2 yaşına girecek hadi kızım yatmaya diyorum. Koşa koşa odasına gidiyor beşiğine koyuyorum ben çıkıyorum o uyuyor. Şuan hamileyim buda inşallah ablası gibi olur. Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor.
Guzelllll Fatmasaymaz benm ilk kizimi hic sallamadim öyleydi yatağına birakiyordum uyuyordu ama ikinci oyle olmadi tamamen farklılar onuda ben büyüttüm ama farklılar alıştırmakla ilgisi yok bence biraz cocugun kendiyle alakalı suan 3 cu bekliyorm 11 haftalık bakalim o nasıl olucak yani sonuçta hepsini ben öğretip buyutuyorum ama farkli oluyor.
Fatmasaymaz Guzelllll deme öyle şey yaaa :))) kendimi tamamen öyle kandırıyorum amlası yaptı buda yapar sonuçta kardeşler :)))))
Burcuveburcum Esmaanur34 İlk kızımda ikeanın beşiğini kullandım sallanmayan hiçbir sorun yaşamadım salona hamak almıştım gündüz onda gece beşiğinde uyurdu ikinci kızım içinde aynı beşiği kullanıcam bu defa salona elektrikli sallanan anakucağı aldım gündüz işimizi kolaylaştırıyorlar çünkü