Gkhnm97 Arkadaslar bn 11 haftalik hamileyim doktor bu fitili verdi akintim var diye ama ilk 3 ayinda kullanimina karsi recetede biseyler yaziyor bi kere kullandim devam etsem zarari olurmu acaba siz kac haftalik kullandiniz
madl41 Gkhnm97 Bende kullanıyorum doktorum enfeksiyon daha riskli bebeğe zarar verir erken doğuma sebep olur demişti o yüzden ben kullandım sadece su gibi akıntı yapıyor içini temizliyor bide fitil çok kuru zor yerleştiriliyor 🤷♀️
Fndkkrdm_61 Gkhnm97 ben kullanıyorum canım ben servikal serklaj amrlyatı oldum Cuma güzel nü bende reçeteyi okudum aynen dediğin gibi yazıyo ama doktor kontrolünde alıyoruz ben ayrıyetten başka antibiyotik de alıyorum enfeksiyon olmaması için benki üç dört gün migren ağrısı çektim bi parol bile almadım ama şimdi antibiyotik kullanıyorum RABBİM şifa versin hepimize
Fndkkrdm_61 Gkhnm97 ben kullanıyorum canım ben servikal serklaj amrlyatı oldum Cuma güzel nü bende reçeteyi okudum aynen dediğin gibi yazıyo ama doktor kontrolünde alıyoruz ben ayrıyetten başka antibiyotik de alıyorum enfeksiyon olmaması için benki üç dört gün migren ağrısı çektim bi parol bile almadım ama şimdi antibiyotik kullanıyorum RABBİM şifa versin hepimize
Misskokulumm Gkhnm97 22.haftada kullandım bende bir süre çok iyi geldi su an yine devam ediyor 29+2 olduk nasıl başa çıkıcam bilmiyorum 🤦♀️😣
Melisesse Bende kullandım akıntıda enfeksiyon riski olmasın diye hemen akıntıyı geçirdi zaten doktor 3 tane kullan demişti hemen geçirdi akıntının da bebeğe zarar verme riski olduğu için ben kullanmıştım doktoruna yine sor istersen endiseni.
_Merius_ Canım şuan kullanıyorum hemde 2. Kutu enfeksiyon için dr un verdiyse problem olacağını düşünmüyorum ben 25. Haftadan bu yana kullanıyorum geçmiş olsun
Arymy Ben 23. Haftada kullandım. Ben bazı konularda doktora güvenmekten yanayım. Doktorlar hele de günümüzde risk olacak şeyleri zaten yapmaya cesaret edemiyor riskli bişey vermektense topun altına hiç girmiyor çoğu hastane hastane dolaştıyo
Gkhnm97 Arymy haklisin canm bnde oyle dusunuyorumda bazende bsey faln olursa diye cok pimpirikleniyorum🤭
Arymy Ben 6 tanesini de kullandım. Kullandığın sırada daha sonradan su gibi akıntıyla tekrar çıkıyo ertesi gün falan biraz endişelendiriyo ama dr a sordum normal dedi
Gkhnm97 Arymy kac haftalikken kullandin canm bnde ilkini kullandigimda su gbi akintm oldu esofmanima falnda gecti
Elif_murat Bende 3 tanesini kullandım. Çok kuru bişey zor oluyordu 3 ünü anca kullanabildim. Çok şükür bişey de olmadı
Melisesse Gkhnm97 14 haftalık falandim tam hatırlamıyorum bende hamilelikte uygun olmadığı yazdığı için doktoruma mesaj atmıştım enfeksiyon riski fitilden daha tehlikeli ilaç kullandiramayacagim için o gecirecek demişti gecirdide bı sorun olmadı yani 🙏
madl41 Gkhnm97 Ben 24 haftalığım ama şöyle düşün progestan da bi fitil sonuçta 🤷♀️ Doktor verdiyse bi bildiği vardır illa çünkü benim doktorda ben o haftalardayken bana ilaçlar verdiğinde enfeksiyon bebeğe zarar verir ama fitilin bi zararı olmaz demişti