minikkurabiyem2019 Olivkie 30. Haftamda bu kiloda benım kızım dr normal dedi demekki iyimiş burdakileri okudukça insan ben bişi yemiyormuyum bebegimi besleyemiyormuyum psikolojine kapılıyor 😌 ne yiyip içiyorsunuz hanımlar en az 3 kg olsun isterim basta saglık tabi .
Olivkie minikkurabiyem2019 ben paket gıdadan mumkun oldugunca uzak durmaya calısıyorum ve organık beslenmeye calısıyorum. Babamın ve ananemin bahcesi ve hayvanları var😇
Naniii bolathtc bu haftadan sonra bebekler hizli kilo aliyor diyorlar belkide o yuzden fazla dedi diye dusunuyorum Benin 32 harada 1800 di kilosu olmasi gerektigi gibi dedi doktorum su an 34 haftaliğim kac kilo bilmiyorum AMA her insana gore değişiyor
Cansinsen_ bolathtc maşallah kız bişey olmaz benim kızım 4.200 gr doğdu herkes tosuncuk diyodu şimdi dört yaşında hep boya veriyorlar sonradan gayet iyi şimdi
Esradgc bolathtc 33+3 de 2.600 dü benımkı bana da diyet yap dedi bide şekerim biraz yüksek çıkmıştı dikkat ediyorum yediklerime ama alıyor bebiş kilo napım aç da kalamıyorum 😂
minikkurabiyem2019 Esradgc sekerli seylermi cok yiyorsunuz ben sekerli seyleri cok tuketemiyoruö sutun içine koydugum bak bile beni kesiyo resmen
bolathtc minikkurabiyem2019 hayir sekerli seyler aksine hamileligimde tuketmedim cnm istemedi sadece meyve tuketiyorum o biraz fazla kaciyo sanirim
Rapunzel2019 bolathtc ben Normal dogumla 4 kg dogmuşum.. şekerim falanda yok. Herşey yolunda. Bebeğin yapısıyka alakalı olabilir mi . Anne baba nasıl yapılı mısınız.
bolathtc Rapunzel2019 evet yapiliyoz genetik zaten biyuda uzun kiloluda dogmusuz ikimizde o yuzden bizim kizda bize cekmis heralde
minikkurabiyem2019 Esradgc masallah bakalıö biz alıyormuyuz 30+0 ken 1485 gramdık suan 31 olduk. sezeryanım 3 kg yu bulsak iyi olacak ama yavas alıyo sanırım biz kız
Gonca_ bolathtc en çok hangi meyveleri yiyorsunuz peki ve günde nekadar meyve tüketiyorsunuz benim oğlumunda kilosu az yanş son 3 haftadır fln çok azıcık kilo almış 😞
BurcuUur bolathtc maşallah yavrum ben ilk oğlumu 34+2 de doğurdum 2260 gr dı çok iyi demişti doktor tombiş bebek olacak ama dikkat et normal doğum olmaya bilir