Nesli68 Kizlar hastaneye yatis yapiyoruz Allahin izniyle bi kac saate kizima kavusuyorum spinal sezeryan olcam lutfen dualarinizi eksik etmeyin bi sıkınti cikmasin 😊 Allah hepinizden razi olsun 😘😘😘
Canogul Nesli68 hayırlısıyla sağ sağlim kucağına alımanı nasip etsin rabbim güzel haberlerini bekleriz🤲🏻🤲🏻
Deletedmom381 Nesli68 Mutlu doğumlarınız olsun 🥰🐣 Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah Rabbim kolaylık versin 🙏🏻🥰
Yaren55 Nesli68 hadi hayırlısı canım sag saglim kucagına alırsın inşallah kızını Allah ın izniyle bizide bilgilendirirsin 🌸🙏🏻
Littleprince_smother Nesli68 hayırlısıyla kızına kavuşmayı nasip etsin rabbim canım hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤗♥️
Dudus Nesli68 rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizleride unutma o güzel anda ☺
Mhbe Nesli68 rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürleri olsun.
Nesli68 Coook sagolun kizlar tahliller alindi bekliyoruz Rabbim tum bekleyenleri evladina kavustursun isteyen herkese nasip etsin insallah 😊
Nesli68 Kizlar dogurdum 😊 pamuk kizima kavustum birazcik huysuzlaniyoruz idanida memeyi tutmuyor agzinda durduruyor iki cekiyo ya birakiyor yada uyuyor doymuyor bile cozumu olan