prensleriminannesii Kalbim Boğaz'ımda atıyor sanki böyle bir durum yaşayan oldu mu aynı zamanda nefesimde kesiliyor böyle olunca neden olur böyle bilgisi olan var mı ? Cuma günü kontrolüm var ama böyle bi durum yaşayan var mı merak ettim
ggzmkrcc prensleriminannesii hamilelikte kan akışı arttığı için kalp daha hızlı atıyormuş çoğunlukla bir problem olmaz merak etme bende de oluyor çarpıntı
Elfela prensleriminannesii bende aynı öyleyim 2-3 gündür sürekli çarpıntım var kalbim ağzımda sanki bi de nefes nefese kalıyorum en ufak biseyde.. evin icinde yürüyerek telefonla konusamaz oldum o bile yorucu artık bende merak ediyorum ?
prensleriminannesii ggzmkrcc ggzmkrcc inşallah canım tansiyondan mı diye düşündüm biraz endişelendim yüksek tansiyon problemim oluyor arada onla alakası değildir inşallah
GamzeTetik Ben de sanki kalbim kulaklarımda atıyormuş gibi hissediyorum bazen ,doktora sordum tansiyondaki değişikliklerden olur normal dedi
Maya1903 Bende de çok sık oluyor bu aralar kalbimin attığını hissediyorum hızlı hızlı ve çabuk yoruluyorum🙏🏾Onlar için değer ama😇