Kesinlikle gobek kordonu olayinda kimseyi dinlemeyin doktorun dedigi alkolle temizleyn 11 gunlk bebegm alkolle ne guzel temizliyordm 8ci gun banyosundan sonra yumusamis yarisi dusup kanamisti bilincsiz ve ilk oldugu icin korkarak saglik ocagina kostum ve 2tane ilac yazdi krem biri fito digeride madecasol diye bi krem hucre yenileyici bi özelliği varmis ve eve geldik sadece 2ser kere surdum cocuk atesler icinde yanmaya basladi megersem kortizon varmis ve hic bir hekim kesinlikle 0.3 ay bebeklere vermiyormus deriyi eritip inceltiyormus ve zararini goren cok annenin formunu okudum şok oldm kesinlikle kullanmayın bebeklernze pisik icin veren doktr musbetteleri var sadece para icin evlatlarimza zarar veriyolr pesinede kaynanam bilmisi zorla zeytin yagi surdu tekrar yumusadi kuruyan kordon hep kanadi son cagre kendi haline birakip dua etmekle kaldm cok sukur dusurduk ama hala kaniyor ve cok cirkn bi goruntu kaldi fiskirmis bi gobek ihmal etmeyelm kendi doktorumzdn baskasinada emanet etmeyelm