Esilaninannesi0904 Mrb canlar 33+5 deyiz doktor bebek bir hafta önde dedi ama ara ara sancılarım oluyor erkek bebek bekliyoruz rabbim nasip ederse inş böyle bi durum yaşıyan varmı sanki bıçak saplanıyor gibi korkmalımıyım lütfen yardım
Kdryns22 Esilaninannesi0904 canım benimde 34.haftamda ağrılarım başlamıştı doktor gayet normal olduğunu ve artık vücudun kendini doğuma hazırladığını düzenli olmadıkça bu ağrılardan korkmamam gerektiğini söyledi bana 😊
Esilaninannesi0904 Kdryns22 ben dün kontrole gittim ama dr hiç bişey demedi alt taraf da daha çok agrı vardı düne kadar akıntıdan dedi ilaç verdi ama bugun hep karın bölgem de
Kdryns22 Esilaninannesi0904 alt karında ağrın varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir sağlık ocağından bi idrar testi yaptırsan iyi olur bence canım çünkü enfeksiyonlarda ağrıya sebep olabiliyomuş gebelikte inşallah değildir tabi ama erken doğum habercisi de olabilir nst çektirdinmi sen ben ağrılarımdan bahsettiğimde idrar testi ve nst istedi benden
Esilaninannesi0904 Kdryns22 çektirdim ama nst ye girene kadar sancım yoktu dün aniden ara ara karnım da bıçak batması gibi idrar ve kan testi de verdim canım