Betussss Burcu aydın boyama tek geçerimmm😍😍Ben mega calısanıydım ama burcu hocayı tanıdıgım için direk ona gidicem,randevh bulamadm diye nurcan su yılmaza gitmşitim ama bir daha asla gidilmes inşallah doğum zamanına denk gelmez o kadın🤦🏼♀️bir doktor bu kadar ilgisiz olabilir.
Betussss Bu arada Mega ve Esenler medipolde fiyat farkları oldukça yüksek şaşırmayın ,Mega daha kapsamlı büyük ve yabancı hasta çok fiyatlarıda onlara göre belirliyorlar,Esenler bagcılar kırsal kesim diye fiyatlarda ona göre ama coğu yerden uygun☺
Mirayyldz Bebisim olcak o kdar hstne qezdm ilk cocuqmda hstnden cok cektm suan esenler medipol burcu hanima qdiyorum inanilmaz bsey o yaşta bu kdar bilqi bu kdar tecrube allah kmseye wermz ona werms ama muayne olmya qdnce odadan ckmak bile istemiyorum kske dha onceden tanisaydm hamile olmayp burcu hanimi zyaret insanlar war o bir weli nimet son aymdaym kndmi ona rhatlkla teslim edicm insallh allah basmdn eksik etmesn 🤗😇😍
Kbrazcan Serdogrul canım bende bağcılar medipol megaya gidicem ancak muayene ücreti 125 dediler neden senin 90 benim 125 anlamadım 😏
Aseloyku1 Doğum ücretını tam bılmıyorum bugun aradım Burcu hanım ıcın martın 20kadar dolu dedıler artık nasıl randevu alıcam bakalım bende ılk defa ona gıdıcem ınsallah memnun kalırım
Mirayyldz Aseloyku1 Cnm sen bi kere randewu düşür yterli ondan snra randewu skntsı olmuyor hastane kendsi werio ilk bsta brz zor randwu dsurmye cals snrasi kolay
Serdogrul Kbrazcan nagihan hanımı duymuştum acaip iyi doktor diyolardı. Onun ıcın fiyat farkı olabilir
Ezgidrmz Aseloyku1 bende nehir hanıma gidiyorum hayatım ve çok memnunum herşeyi anlatıyor odasına girdiğimde 20 dakika felan kalıyoruz abartısız her konuda bilgisi var . Bu arada esenler medipol hastanesi Doğumhane katında 1 yıl çalıştım dogumhanede tıbbi sekreterdim. Kendi kişisel görüşüm asla esenler medipol de Doğum yapmam ! Asla . Bu benm kişisel görüşüm😉 nehir hocada Doğum yapmak isterim ama hastaneyi beğenmiyorum doktor mükemmel hastane 👎 medipol mega da yoğun bakım ünitesi var ama doktorları hakkında bileğim yok . En sonunda evde doğurcam😂
Aseloyku1 Ezgidrmz bende hala oraya devam edıyorum dedıgın gıbı hastaneyı begenmıyorum yoksa memnunum diğer ıkı dogumuda Güney’de yaptım eğer denk gelmezse doğumuma nehir hanım Mustafa bey var onu ısterım oda çok ıyı ılk oglumu o dogum yaptırdı ılk gıttıgımde o yoktu oyuzdan nehır hanıma basladım medıpole gelınce temızlık bakımından ıstıyorum bıde burcu hanımı ve gülsün hanımı cok ıyı dıyolar artık bakıcaz😀Doğuma gıderken kıme denk gelırsem ona gırcem heralde bu gıdısle dıger ıkısındede nobetcıye denk geldım 😀😀ayrıca merakta ettım neden ıstemıyosun medıpolu calısmısında 🤔🤔😊😊
Nur_Nur Ezgidrmz bu medipol icin neden böyle yorum yaptınız açıklayabilir mısınız? Ben tetanoz aşısı olmadım 24.haftada yurt dışındayım. doğuma medipol düşünüyordum yani seçenekler arasındaydı. dezenfektasyon ile ilgili bi sorun var mi? yoksa ebeler doktorlar vs ile ilgili mi sorun var? biraz açıklama ekleyebilir mısınız rica etsem