Gurbet_kusu 3 gündür sürekli bir şekilde kahverengi nisan geliyor böyle olan var mı? Doktorum normal dedi ama hala sancim yok. 40+4 olduk bu arada
Metonya Gurbet_kusu merhaba canim benimde nişanım dün (cumartesi) öğlen geldi çok kanliydi sonrasinda küçük parçalar halinde kahverengi veya şeffaf bir şekilde gelmeye devam etti bugün de geldi parça parça endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum
Busu48 Gurbet_kusu Sanmam ben 42+3 de nisan gelmesiyle yattım hastaneye böyle kanlı bi parça gibi biseydi ve bi daha tekrarlamadı
Metonya Metonya bende 38+3 üm sancim yok çatı muayenesi olmuştum cuma günü ona bağlı olarak geldiğini düşünüyorum
Gurbet_kusu Metonya Hnfeshnn aslında ben çatı muayenesi olalı çok olmuştu o zaman bişey gelmemişti az önce duşa girdim parçalar halinde düşünce biraz endişelendim ama artık belkide doğum başlar. Sanki sancılar yavaş yavaş geliyor
Hnfeshnn 39+2 tim çatı muanesi oldum Perşembe günü ondan beri hiç durmadan geliyor. Doktor normal ddi ama sürekli bi akıntı hali var çamaşır değiştiriyorum sürekli afedersin. Bende anlamadımm🤷🏼♀️
Eminebdk nisaemre2812 Benim arkadaşım 38 haftalıkken çatı muayenesi oldu ve hiçbir belirtisi yoktu Doğuma dair akşamında suyu geldi
Minikkalbimm Metonya benim cok yogun akinti gibi geliyor ama akintidan farkli ve seffaf nisan mi acaba
Aysenng Benim de bahsedildiği gibi kahverengi koyu kanamam geliyor ama açıklığım ya da sancım yok 37 haftalığız