Ummu2929 31 .haftalık hamileler kaç kilo bebisler...benim 1650 dedi dr muz ama az gibi geldi endişelendim geri mi kaldık diye kilo anlaminda😐
minikkurabiyem2019 Ummu2929 bende 30 haftalıkken 1.500 du dr gayet iyi dedi banada az geliyor ozellikle burda yazılan kilolalara sakın kafana takma insanın psikolojisi bozuluyor. Dr normal dedıyse seninkide normal aramızda bir hafta var cunku
Ascvk Ummu2929 canım benim 27. Hafta da 1100 demişti doktor şimdi 29 oldum. Senin bu haftalar da kaçtı
Mlkemrecre Ummu2929 kilosu iyi Bnce eğer kilo almasini istiyorsan ev yoğurtlu sütü tüket muz kaşar çok etkili
Ummu2929 minikkurabiyem2019 cok sagol canım ya valla takildim acaba kucuk mü diye bide sezaryen olucak mecburi o yüzden belli bi zamanımız olduğu için 7 hafta var dusunuyorum nasil 3 ve üzeri olucak diye dr normal dedi ama insallah saglikla olmasi gerektigi kiloya ulaşır bebeklerimiz Allah in izniyle
minikkurabiyem2019 Ummu2929 aynıyız benım 2. Gebeligim sezeryanım ekimın ilk haftasi alırım dedi dr . Bide benim karnım cok cıkmadı 7 aylık gibi degilim görende oyle diyor bu sefer bende acba bu cocuk kilo almıyormu neden karnım küçük psikolojisine giriyoruö ☺️
Ummu2929 minikkurabiyem2019 yaa evet benimde kucuk böyle düşünmeme biraz dedigin gibi karnim cok kucuk demeleri de etkili
minikkurabiyem2019 Ummu2929 taktir allahın sen elinden geleni yap saglıklı olsunda tek . Kahvaltına meyvene dikkat et artık bundan sonra daha iyi alırmıs hep ıyle dıyorlar ben zaten Zayıf bir bayandım ne bulduysam yiyoruö artık 😂
Ummu2929 minikkurabiyem2019 dikkat ediyorum gerektiği gibi yemeye ama dedigin gibi hayirlisi daha da dikkat ediyim yiyim bolca bari🤗
Melike35 Ummu2929 1628 olmuş kilosu herşey İyi dedi 30+2 yiz bugün ama boyunu sormadım doktor da unuttu galiba söylemeyi
Ummu2929 Melike35 hemen hemen aynı kilolarda bebislerimiz inan bende kiloya takılınca boyu sormadım dr umda söylemedi unuttu dediğin gibi galiba söylüyordu çünkü hep😁🤗 neyse her gün muz kasar yumurta yemeye devam😌saglikla gelsinler insallah Allah in izniylr
Mucizemsinseenn Ummu2929 burdaki kilolara bakınca insanın pskolojisi bozuluyor maşallah form da çok iri bebek var 😂