R_abia Rabiakrhn çatladıktsn sonra elden gelen bişey yok 🙄🤷🏻♀️ Gerçi öncesindede nekadar sürdüysem fayda etmedi çatlayacağımvarsa durduramıyosun maalesef ama sen genede nemli tut badem yağı falan sür kaşıntı yapmasın dahada çoğalmasını engeller belki. ben harita gibi oldum 🤦♀️
Adves Rabiakrhn Vallah neler yaptim yine catladi kasiklarimda bile var genetiklikde var tabi bi tek gobekte yok oda simdilik😊
patulii Rabiakrhn malesef hızlı kilo alıp verdiğimde oluşmuş tekrar kilo alınca farkettim 😪 hindistan cevizi yağı duymuştum ama henüz denemedim
Rabiakrhn R_abia zeytin yağını cok kisi onerdi bastan beri ama son iki gundur pembemsi goruntuler ortaya cikinca hemen surmeye basladim ama insallah iyi gelir
Cberrin Malesef bende kutu kutu lierac bitirdim ama 38. Haftada çatladım hala daha çatlıyorum nemli tutmama rağmen insan üzülüyo ama yapcak bi şey yok 😔
biranneikikalp 22+3 günlüğüm hergün duştan sonra bebek yağı sürüyorum göğüslerimde dahil saatlerce yumuşacık tutuyor. İlk gebeliğimde de hiç çatlamadım umarım bunda da çatlamam 😊