Haticess Çok hareketliyiz aksilik gündüz çok değil ama gece tekmelerden uyuyamıyorum git gide zorlaşıyor çok ağırlaştım mefes alamıyorum alllahım ne kadar zormuş gerçekten 😐
NrdnBalaban Haticess Gerçekten de tam beni anlatmışsınız aynı sizin gibi gece tekmelemeler bitmiyo sabaha kadar gündüz fazla bi hareket yok
Gamzelianne1453 Haticess ayniyiz 32 hafta gunduz baya uyuyorlarmis :) gece hareketli oluyor bide bnm suyum fazla her hareket agrili resmen
NhLpRn Hamileliğin ortalarındayken burada son haftalarında olup şikayet edenleri okudukça abartıyorlardır diyodum 😄 ama tahmnimden zor geçiyor ağırlaşma ağrılar sıcak hava hepsi çok fena☺️
Haticess NhLpRn aynenn yaa bende abartıyolarlar diyordum hepsi doğruymuş az bile 😬 sıcak havada cabası
Ayckntmt Haticess bende tam 32+0 oldum benim tam tersi gündüz çok hareketliyiz gece uyuyoruz 🤗 ama ağırlaştım zorlaşıyor gittikçe fazla ayakda kalamıyorum sırtım belim ağrıyor hemen sıcaklar çooook zorluyor
minikkurabiyem2019 Haticess bizde oyleyiz cok uykum var biraz uyuyayım diyorum ne zman yatsam baslıyoruz yine uyku yok aman tek saglıklı olsun larda 🤲🏻☺️
Mmrvzlp Vallahi bizde çok hareketliyiz ama kaburgalara doğru çalışıyor sanki 🤦🏻♀️ Neyse buna da şükür 🥰 sizde karında çatlamalar oldu mu benim ne kadar lierac ve fito krem sürsemde baştan beri, çatlaklatım oluştu 🤦🏻♀️
Sadiyeylmz Haticess ayni durum bizde de gunduz bi kac hareket ediyo beyfendi gece tam yaticak oluyorum hop hareketler basliyo buyudukcede hareketleri sertleşti 😍 tek sikayetim yatarken sag kaburga kemigim batiyo agri icinde uyandiriyo