ggzmkrcc Nurayulukaya hastaneyi begeniyorum odaları cok iyi diyorlar büyük ve temizmiş ama ebeler hakkında bir bilgim yok bende mecburi doktor değişimi oldu fatma hanıma başlayacağım nuriye hanım nasıl cok yogun oluyor ilgilenmiyor bazen farklı doktora muayene olmanı istiyor diyorlar ama
Zeyneps ggzmkrcc neyden dolayı doktor değişimi oldu .Bende medicine da figen şahin e gidiyodum ama hastaneden ayrıldığı için zuleyha gence gidiyorum şimdi 😊
Elis64 Orada çalışan hemşire arkadasım var , Nuriye hanımı önerdi bana ama çok yoğun oluyormuş oda, bi arkadaşımın doğumunu da Yasemin hanım yapmıştı o doktordan da memnun kaldı
Ayse_ Benim ablam orda doğum yaptı berbattı doktorları sezeryan yapmak istediler ablam normal doğum için direndi sancıları çoğalması için beklemek istedi suni sancı falan verdiler sezeryanda ısrarcıydılar dinlemedik sancı odasına falan hiçbirimizi almadılar oysaki normal doğuma anne kardeş falan girebiliyor çok kötüydü o gece çektiklerimiz kısacası
ggzmkrcc Zeyneps benim doktorum da ayrıldı Pınar demire gidiyordum o yuzden bu ay fatma hanıma gideceğim ilk kez bakalım
MUsa-ESraDursun Zeyneps kızımı züleyha genç doğum yaptırdı çok memnundum ondan 2. ye hamile kaldım diyarbakirda yaşadığım halde tatile ist gitmiştik gittim züleyha hanıma yine keşke 2. de onda doğum yapsaydim