Edaa3595 2li tarama testinde çok şükür allah'a bişey çıkmamıştı ilk gebeliğim tecrübeli hamişlerden yaptıran veya yaptırmayan gebelerden bilgi istiyorum 3lü tarama testinin önemi nedir
Nnurmehmet Edaa3595 Canım birşey çıkmadığına sevindim sağlıkla al kucağına inşallah yavrunu 🌸 2liyi kaç haftada yaptırdın ?
Elisatubis Edaa3595 bende 2li test yaptırdım güzel çıktı doktorum yinede diğer bütün testleri yaptırcaz dedi 3lü tarama testin üç farklı hastalığa bakıyorlarmış
Edaa3595 Nnurmehmet Teşekür ederim Allahım herkezin evladını kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 12+4 de yapıldı 2li tarama
Brcum10 Asli1716 cnm üçlü tarama testi ikiliye göre daha uygun sanırım benden istedi doktorum sen de doktorun isterse yaptır bence
Asli1716 Edaa3595 benim doktor ikili temiz çıksada yaptırıyomuş genelde 2 lide bişey çıkmayınca doktorlar gerek duymuyor
Edaa3595 Asli1716 Bende öyle duydum ama ilk gebelik olduğu için doktor yapar diye düşünüyorum her ihtimale karşı Belli olmaz tabi
Asli1716 Ozge_77 kan alınıyo bhcg pepa diye hormonlara bakıyolar bide bebeğin ensesinin kalınlığına burun kemiğine bakıyolar sonra bir sonuç çıkıyo analiz sonucu
Edaa3595 Elisatubis Tabi bakılması iyi olur her ihtimale karşı hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin 🙏🏻😊