Kubraa23 Kızlar hamilelikte meyveli soda içmek zararlı mı? Ben günde 1 tane içiyorum maden suyunu sevmiyorum meyveli sodanın bebeğe zararı var mıdır?
Evinanne Kubraa23 canım o soda değil ki 🤷🏻♀️ İçemiyorsan normal sade sodaya limon sıkıp içebilirsin 💁🏻 Diğerleri meyve suyu gibi bence zararlı
Esraygtf Kubraa23 içinde tatlandırcı ve koruyucu var zararlı tabiki. Yarık limon sıkıp içebilirsin maden suyunu
Efsoo Kubraa23 canim icme oyle.ben bi kere canim cekti icdim.pisman etdi beni cok kotu oldum.sade sodali suya limon sıkıp ice bilirsin
busraaylmz Kubraa23 sade soda iç canım bende sevmiyordum suyun asitli hali gibi gelirdi 😂 ama içe içe zamanla alıştım şimdi günde 2 tane içiyorum ve çokça faydası da var
1Tecrubesizannee Ben hee gun icmek zorunda kaliyorum mecbur cunku midem yaniyor doktorum bi zarari yok dedi
Emnesar Kubraa23 canım ben hergün içtim hatta bazı günler iki tane içiyordum 37. Haftamdayım hiç bir sıkıntıda olmadı
AYsegulusal Kubraa23 soda içiyorum diye onu içme o gazoz tarzı bi.şey ama sade soda bebeğe çok faydalı asitini kaçırıp bekleyip iç acı geliyor ise