Aseldefne Arkadaslar tecrübelerinize ihtiyacım var 4 haftalık gebeyim ve sürekli adet olacakmış hissi ve akıntım var agrım yok cok sukur kanamamda ama hep bi adet olacakmış hissi aynı zamanda akıntı sizlerde bu durumu yasadınız mı?
Evinanne Aseldefne normal canım adet olmadığın İçin ağrıylr benim de öyleydi korkup doktora gitmiştim adet olman gerekiyor olmadığın İçin ağrısı normal dedi kanama falan olmadığı sürece sıkıntı değil diye biliyorum😊
Aseldefne Efsoo Allah kucağına almayıda nasip etsin insallah saģlıkla gelsin darısı benim basıma bu haftalara :)
tugrakubra_1 ilk zamanlar oluyor ben 17+2 deyim 14. haftaya kadar adet dönemlerinde adet olacakmışım gibi ağrım olurdu sıkıntı yok normal bi durum
Nisannasell Normal canım ben 13 haftalık hamileyim ara ara adet sancısı gibi sancim da oluyo yerleşme sancısı da deniyo
cansin92 Aseldefne çok çok normal 3 aya kadar adet sancısı gibi sancı yaşamıştım bende sonradan ağrı olmuyor ama tabi herkesin bünyesi farklı 😇
Yvsbsra Bende 5. Haftadayım benimde inanılmaz karnım ağrıyor 3-5 dakika kitliyor beni bende korkuyorum bişey mi oluyor diye
NihanMine Aseldefne bu adet olacakmış hissi veya ağrıları tüm gebelik boyunca adet dönemlerinde neredeyse hepsi yaşanıyor 😊 bu çok normal bir durum merak etmeyin 😍