KukyFurMama Tazeanne0134 eşime yaptırdığımı söylememiştim bugün işten gelince belgeleri gösterdim oh çekti özür diledi filan şükür Rabbime. Allah bu günlerimizi aratmasın stres çok kötü birşey. Yarın doktor kontrolüm var sabah. Bebeğimi görmek istiyorum en çok onu görmeye ihtiyacım var özledim
KukyFurMama Tazeanne0134 yarın 14 olacak. Belki bu gidişimde cinsiyet tahmininde bulunur doktorum inşallah
Tazeanne0134 KukyFurMama valla ben normalde 15+3 olduğun gün gittim 16+6 dedi gelişim 1,5 önde dedi ve büyük ihtimalle kız dedi bakalım detaylıyı beklicem bende şimdi işte 18+3 haftalık olduk
MelekEzgi KukyFurMama tebrikler. 🎉 çok sevindim bende ☺️ Testin sonucunu haber vermek için arayan doktora sorsaydınız cinsiyeti ne diye 🤣 bana pembeler uygun olur demişti 😍 12. Haftamda öğrenmiştim böylece 🙈
KukyFurMama Tazeanne0134 hatırlıyorum canım seninki önde gidiyor maşallah bebeğine. Aramız baya açıldı hafta olarak 😊 11 haftalıkken cinsiyet öğrendiğini yazan çok var burda maşallah belki bana da nasip olur.
Edebiyat1989 Merhaba.benim de ikili testimde risk 1/50 çıkmıştı.oldukça yüksek bir risk 🥺hemen nifty test yaptırdık o düşük risk çıktı çok şükür..ama ara ara yine de endişeleniyorum bir kez kurt düştü içime.bu teste kesin güvenebilir miyiz?
KukyFurMama Edebiyat1989 ikili taramada diğer annelerle karşılaştırılıyor ama niftyde senin ve bebeğinin kanından genetik incelemesi yapılıyor o yüzden nifty tabiki daha güvenilir. Nifty iyi çıkmış zaten hiç düşünüp bebeğini strese sokma
Tazeanne0134 KukyFurMama belkide ama genelde erkek bebekler de önce öğreniliyor kızlar da daha geç öğreniyorsun herkes öyle diyor ama her ikisi içinde hayırlı evlat olmalarını nasip etsin Rabbim
KukyFurMama MelekEzgi açıkçası doktoruma soru sormaya çekiniyorum yarın eski gebeliğimi takip eden doktoruma gideceğim o daha iyiymiş kıymetini bilmemişim. Şimdiki doktorum 14 haftan geçince folik asiti kesip vitamine geçersin dedi ama reçeteyi bana vermeyi unuttu çünkü nifty test diye ısrar etmekle o kadar meşguldü ki 😔 yarınki muayenemde raporumu göstereceğim belki o yorum yapar inşallah
MelekEzgi KukyFurMama beni önce testi yaptırdığım yerin doktoru aramıştı. Ben ona sormuştum. Sonra kendi doktorum aradı testin güzel çıkmış diye. Ondan demiştim. 🙈 İnşallah içinin rahat ettiği, kolayca danışabileceğin doktoru bulabilirsin 🤗
KukyFurMama MelekEzgi sağolasın canım. Eskiden nifty testte cinsiyeti de söylüyorlarmış ama kısa süre önce yasaklanmış çok fazla çocuk aldırma olayları oluyormuş öyle söylediler ama belki raporda doktorların anlayacağı şekilde yazılar vardır. Yarın sorarım bakalım 😊
KukyFurMama @Turna20 @MelekEzgi sizler niftyde cinsiyet öğrenmiştiniz ya raporlarınızda gonozomal anöploidler yazan yerde ne yazıyor? Belki ordan kıyasla anlayabilirim 🙈
Turna20 KukyFurMama canım bizim raporda yazmıyor sekreter söyledi. Etik kurallara aykırı diye söylemiyorlar. Bugün doktor kontrolüm vardı 13+6 kız olduğu kesinleşti.
MelekEzgi KukyFurMama KukyFurMama gonozomal anöploidler diye bir bölüm bendede yok 🤷♀️ Gonozomal anomaliler normal değerlerde yazıyor
KukyFurMama Turna20 anladım canım çok sağol bana da aynısını söylediler. Yarın 14 haftalık olacağız inşallah bize de söyleyebilirler o zaman 🥰
KukyFurMama Tazeanne0134 amin canım belli olmuyor işte 12 iken doktor kız dedi hala kız diyenler de var. Bebeğin göstermesiyle alakalı 👍🏻
Tazeanne0134 KukyFurMama diyorum ya gelişimi önde dedi ve göstermedi bütün gün sırt üstü yattı uyudu valla 😂🤭 Amannn napayım utangaç bi kız olacaksa demek 🤭