KukyFurMama Birinci gebeliğimde oğlum malesef 24 haftalık melek oldu. Şimdiki gebeliğimde doktorum kesinlikle nifty test yaptırmamı istiyor. Ben hiç istemiyordum ama her randevu işkence gibi geçiyor. Ultrasondan yüzde otuz doğruluk payı var diyor, ısrarla yaptırmam için hormonlarımı ve korkularımı kullanıyor kendime gelemiyorum. Size sorum şu https://www.niftytest.com/tr/ (Genoks Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi Emniyet Mah. Silahtar Cad. No:67 06560 Yenimahalle/ANKARA/TÜRKİYE ) bu internet sitesindeki numarayı arayıp görüştüm eve gelip kan alabileceklerini 7-14 gün içinde sonucu bildirdiklerini söylediler. Burada nifty test yaptıran var mı buraya güvenebilir miyim?
Arasaslan KukyFurMama sizi üzmeyecekse niçin kaybettiniz bebeğizi ? Benim de papp a değerim düşük çıktı da doktor 24. Haftadan sonra takip etmek gerekiyor dedi.
ipeksm KukyFurMama canım ben Antalya’dayım. Ben yaptırdım. Doktorum doçent o önermişti Genoks’u. Eve gelip kan alıyorlar %99 sonuç veriyor diyorlar. Normalde direk Bebek DNA’sı incelendiği için güvenilirliği daha yüksek. Umarım Türkiye’de düzgün çalışıyordur laboratuvarlar.
KukyFurMama Simaycan hastanede kadın doğumda muayene olmam gerekiyor, onlar gerek görürse infertalite bölümüne aktaracaklar, onlar da gerekli görürse yaptıracaklar o zamana kadar zaten detaylıya girmiş olurum
KukyFurMama Arasaslan trizomi 18 yani edwards sendromu. 6 binde görülen tesadüfi bir olaydı. İkili üçlü taramalarım temizdi ama detaylıda gerçekler ortaya çıktı
Akman19 Arasaslan papp a ne kadar düşük cıktı neden 24. Haftadan sonra takip gerekiyor dediki canım benimde düşük papp a
Arasaslan KukyFurMama anladım canım. Üzüldüm. Kötü düşünme ama. Bence doktorunu dinle yine, tecrübe edenler daha iyi bilir. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın.
Kumsalinannesii KukyFurMama canim bende geçen sene trizomi hastalığından erken Doğum yaptım cerrah paşa tip fakültesinde yapılmıştı aminosentez. Tekrar hamileyim gittim oraya test yaptırmanız lazim dediler evet ama Suan hersey yolunda en ufak bisey olsa yaptırırım ama bu sitrese girmeye gerek var mi dedim ne olur olmaz erken tesis olur dediler peki muayene etseniz dedim bide burdaki dr lar baksa testti kabul ederseniz ücretli DİE belirtti çıktım hastaneden çok şükür şimdiye kadar hersey yolunda 22 haftalığım birde kızım var bagzen para tuzağı oluyo hastaneler
KukyFurMama Arasaslan doktor çok üstüme geliyor. Tek başımayken olumlu konuştu eşimi zaten tekrar çocuğa çok geç ikna ettim bebeğin ilk muayenesine bile 9 haftalıkken gittim korkumdan. Sağlıklı olduğunu görünce eşim de bilsin istedim doktor resmen adamın içine korkuyu saldı çekildi kenara. Kavgamıza sebep oldu korkularımızın hortlamasına sebep oldu. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı iyi ama ağzı dolu dolu herşey iyi görünüyor iyi düşünün demedi Allah görüyor ya beni bu halimle bu kadar strese soktu
Turna20 KukyFurMama çok iyi fiyat vermişler, ben 3500 e yaptırdım. Bu hafta çıkmasını bekliyorum sonucu
Yesimeliz KukyFurMama canim cok iyi fiyat vermisler bak ben 11. Haftada yaptirdim ayni yere. Tup bebek merkezime geldiler kan verdim. Sonucu 10 gun sonra doktoruma verdiler. Cinsiyeti de ogrendik. 2500 tl. Ama kafam rahatladi 2 li 3 lu hicbisi yaptirmadim sadece ayrintili usg yaptirdim gecen hafta. Bi suphe varsa kesinlikle tavsiye ederim
KukyFurMama Tazeanne0134 aynen ama herşeyi iyiyken bu kadar korkutarak bu teste bu kadar ısrar etmesine canım çok sıkıldı. Benim içim rahattı ama korkuyu saldı içime, hamile insanı üzüp streslendirmek bence çok büyük günah
KukyFurMama ipeksm inşallah canım benim sağolasın. Genoks muydu sizinki de? Bu sitede de Genoks yazıyor. Bir kişi bile bulmam benim için çok önemliydi yani güvenebilmem için. Ödemeyi nasıl yaptınız geldikleri zaman mı öncesinde kart ile mi?
Arasaslan KukyFurMama anladım çok moral bozucu olmuş. Sanırım öncesinde yaşadığınız durum için önlem almak istiyor. Ama bari ikili test sonuçlarını bekleseymiş ben de pek anlam veremedim. Bana da iki doktor bir şey demedi ama üçüncü doktor ikili test sonuçlarımdaki bir değeri riskli buldu. Yine de dediğiniz gibi insanın içine şüphe düşürüyorlar.
Tazeanne0134 KukyFurMama öyle kuzum banada ikili tarama da bebeğin ense kalınlığı var dedi 3,5 dedi nasıl kötüydüm o hafta var ya inşallah bişe yoktur kuzum korkma
ipeksm KukyFurMama Nisa’n ayıydı yanlış hatırlamıyorsam kan alındı. Biz sonra EFT yaptık. İşleme başladılar.
ipeksm KukyFurMama Nisa’n ayıydı yanlış hatırlamıyorsam kan alındı. Biz sonra EFT yaptık. İşleme başladılar.
BalDamlam KukyFurMama bende genoksa yaptırdım nifty testimi. Ayın 17sinde berdim gecen ay 10 iş günü sonra çıktı. Sonuclarım tertemiz çokmşükür. Bence yaptırmalısın, emin ol için daha rahst edicek. Ben yaptırdıgım için memnunum. Fiyatta oldukça uygun
Semak KukyFurMama doktorunuzu değiştirin okadr sizi sitrese soktuysa bence farklı doktorların gorusunude alabılırsınn
KukyFurMama Turna20 sen de mi Genoks’a yaptırdın canım? Bi de hangi şehirdesin? Merkezi Ankaradaymış ben de burdayım o yüzden daha uygun fiyata gelmiş olabilir taşıma ücreti yok diye
Alessia KukyFurMama canım bende nifty yaptırdım ama italyada prenatal safely dıye gecıyor %99,9 kesın sonuc verıyor benım tr den arkadasım genoksa yaptırdı 10 gunde aldı sonucunu onunda senın gıbı hıkayesı vardı cok uzulmustum
KukyFurMama Alessia Allah razı olsun canım içimi rahatlattın. Genoksa yaptıranları duydukça içim rahatlıyor ben de oraya yaptırayım dedim ama önce bi sormak istedim yaptıran var mı güvenilir mi diye. Ödemeyi kan almaya geldiklerinde mi yaptılar ya da kartla mı bilgin var mı?
KukyFurMama Arasaslan çok vicdansızlar. Bi mimlenince inek gibi sağmadan bırakmıyorlar. İkili testi bile yapmak istemedi. Halbuki ilk gittiğimde yapacaktı. Ben ısrar ettim doğum paketimde var diye
KukyFurMama Tazeanne0134 inşallah canım ya 7 yıllık evliyim eşimi zar zor ikna etmiştim çocuğa ilk ay hamile kalmıştım 24 haftalıkken öldü. Tekrar zar zor hamile kaldım 1 yıl sonra şimdi de doktor illallah ettirdi eşimle kavga ettik çok kötü. Bunda da hastaysa artık ayrılacağım bilgin olsun dedi günlerdir artık herkesi Allaha havale ediyorum. Bıktım herşeyden