Baloncuk Nurayuygn Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin canım maşallah bnde Eskişehirden 24 yaşındayım 9+2 günlüğum 😊
Baloncuk Senemufuk masllah canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah bende Eskişehirliyim 24 yaşındayım 9+2 günlük bnimde 😊
Senemufuk Baloncuk amin hepimize inşallah bende oyyy kuzum daha minnacıkkmışş 😍😍🥰ayy hayırlısıyla şu zamanlarda geçsinde sağ salim sağlıklı şekilde kucağımıza alalım şu melekleri çok sabırsızımm
Baloncuk SumAsel sanada masllah canım seninde rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah bende Eskişehirliyim 24 yaşındayım 9+2 yım bende ☺️
Buzii Ben de Bartın’lıyım İstanbul’da doğdum büyüdüm tayin dolayısı ile Lüleburgaz’da yaşıyorum :) 7+4 günlük hamileyim yarın randevum var inşallah kalp atışını duyucaz :)
Baloncuk Buzii insalh canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah bnde Eskişehirliyim 24 yaşındayım 9+2yim ☺️
Baloncuk Busraduru maşallah canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah bende Eskişehirliyim 24 yaşındayım 9+2 günlüğum 😊
Baloncuk Kızlar hepinizle memnun oldum rabbim hepimizin evladını hayırlısiyla kucağimiza almayı nasip etsin inşallah 😊😍
Baloncuk Emine_dag123 masllah canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah bnde Eskişehirliyim 24 yaşındayım 9+2 günlüğum 😊
Bebisim_1208 Baloncuk yaaa evet🙈🙈bazıları çok zor olucak diyir ama bazilarida bebeğinde beraber büyürsün diyorlar🙈🙈❤
Baloncuk Bebisim_1208 yok canım ya onunla büyümek herşeyi daha yni yeni onunla öğrenmek eminimki daha güzeldir rabbim onun kolaylığını verir zaten 😊😊