Yesimeliz Kizlar asiri mide yanmasi cekiyorum en son bi saat 6 gibi sutlu nescafe ictim ondan sonra basladi. Gecirmek icin ne onerirsiniz berbatim
Figeen Yesimeliz aynı durumları yaşadım içimden ejderha çıkacakmış gibi oldum 2 gün önce Rennie Duo. Şurubunu aldım tek kelime ile harika için rahatlıyo resmen. Çok faydasını gördüm.
Zade Yesimeliz bugün benim de midem berbattı hatta vende post açmıştım 😬🙈 Ayran içtim soğuk iki bardak çok iyi geldi deneyin bi isterseniz ☺️
Yesimeliz Hepinize tesekkur ederim denicem ilac icin de bi doktora danisayim ölücem bogazim yaniyo resmen
Sevinc93 Ben son 1-2 haftadır akşam yatmazdan önce 1 bardak süt içiyorum, çok iyi geliyor gece hiç reflüm olmuyor, gündüzler de baya azaldı. Bir deneyin bence
Minedemir15 Yesimeliz soğuk süt çok iyi gelio cnm ama birden içme bi yudum al bi kaç dk snra tekrar bi yudum al
Didemocak Yesimeliz benim doktorum renni Duo verdi geçici bir çözüm ama rahatlatıyor soğuk su iciyorsan içme oda asit attırıyor elma ye bol bol biraz daha olsa rahatlatıyor sakız iğne oda iyi geliyor boğazına kadar yanma hissediyorsan gazla birlikte asit baskı yapıyordur süt icebilirsin ama gazın varsa oda gaz yapar daha kotu olabilirsin lansor kullandım 3 aydan sonra çok dayanilmayacak yanmam yada ekşimem olunca kullaniyordum yağlı şeylerden uzak dur canım birde daha önce varmiydi bilmiyorum ama bazı gebeler çubuk kraker iyi geliyor diyor ben yiyordum ama bende işe yaramadı inşallah tez vakitte geçer hamile olduğumuz için doktora bile gitsek doktor hiç bir şey yapmıyor sana dediklerimi diyor yada ilacla geçici rahatlama sağlıyor
Yesimeliz Didemocak haklisin canim evet icim yaniyor surekli soguk su iciyorum bu haftaya kadar bisiyim yoktu bu hafta basladi.
IlknurYavuzzz Yesimeliz bende 37.haftamdayım çok kötüyüm gece uyuyamıyorum midem yanıyır agzıma acı su geliyor 🤭😬