Merveemreo Merhaba arkadaşlar. Sorum olacak🥰 sabah gebelik testi yaptım silik iki çizgi öğle yaptım daha net çizgi akşam yine yaptım daha da silik çıktı 😅 böyle testleri çıkıp hamile olan var mı😍
Sinemcvk Merveemreo Merveemreo ben adetime 6 gun kala yapmistim hemen ikinci cizgi cikmisti Allah herkesin gönlüne göre versin insAllah 🙏
MerveNural Merveemreo testleri atarsaniz bisey demek daha kolay belki siz goruyorsunuzdur gormek istediginiz icin
Guul Merveemreo erken gebelik testimi kullandin yoksa normal testmi. Bende erken gebelik testi aldim yarin yumurtlamadan sonraki 10. Gunum yapsammi cikarmi beklesemmi daha bilemedim
Merveemreo Guul az önce predictor marka kullandım test ve hemen çift çizgi çıktı sağlık ocağında kan verdim darısı sana 🥰
Merveemreo Guul erken gebelik testi için adetine en az altı gün kalayı bekle . Biliyorum beklemek çokkk zor çünkü bende gün sayıyordum hergün nerdeyse test yaptım
Guul Merveemreo amin canim insallah. Sabah dayanamayip yaptim fakat negatif. Adete 4 gun kala yaziyor testte. Adetime 5 gun var... Belki erkendi belki yok bilemiyorum bi kac gun sonra tekrar denicem hayirlisi
minnos6 Guul bende adetime 4 gün kala ògrendim silik çizgiydi adetime 1 gün kala net iki çizgi cıktı 😊😊şimdi 6 haftalgz
Guul Oryon artik testlere okadar para vermekten krediye bas vurucam 😂 bari bekliyim elimde son 1 testim kaldi adete 1 gun kala yapicam cunkuu esimin dogum gunu insallah supriz olur 🥰
Oryon Guul supriz iyidir hem senin için hem de eşin için ben de hamileysem evlilik yıl döngümüze kadar söylemem iyi fikirmis😄😄
Deletedmom090 Guul yaa ben azerbaycanda yasiyorum ve burda testler 1 lira eczanelerde her yorede bizde fiyat ayni yani