Bilenler bilir az cok son haftalarımda gelmk bilmeyen oğlumla katıldım aranıza cok şükür biz kavuştuk oğlumla darısı tüm hamişlere ve bebek hasreti cekenlere amin. Neyse uzatmadan anlatıyım 2 ağustos için ankarada kı hastanede ki doktorum gel yatışını yapalım dedi çünkü 41 haftalık olmustuk neyse geldik hastaneye sıra alamadık doktorumu bulamadım bi sinir bi öfke çubuk hastanesine geldık ordada takıplıydım çünkü doktorum muayene etti sancım cıkıyordu acılmamda 2 cmdi cagır aıleni dedi tabi bizimkiler bi heves doktor hemen perdenin arkasından oğlumuzu verecek sandılar demesin mi yarına ancak olur doğum gecede nöbetçi ebe yok bizim sinirler tavan neyse eve geldik annemle kayınvalıdem yemek hazırladı ara ara sancılarım var tbı yalancı sancıdır bu dedim rahat rahat yedim yemeğimi saat oldu 2 neyse kimsenin sancımdam haberi yok herkes evin bi köşesine dağıldı uyudu meğer ertesi gece uykusux kalacaklarını hissetmişler heralde 🤣🤣neyse teker teker uyandılar felan sancım var dıyorum kimse inanmıyo yalancı çobana döndüm resmen eşimde carsıya felan indi annesi yanımdaydı bn bi duşa giriyim dedim sıcak suyun altında oturdum baya cıktım ama baya kıvranıyorum sancım geçince ev topluyorum felan eşimi aradım sana süprizim var sancım var nişanımda geldi dedim hemn geliyorum dedi neyse annemdi kayınvalidemdi derken sabah sıra alamadıgım hastaneye bi sinirle geri gttık saat aksam 8 muayene oldum doktor doğumuna daha var ama evin uzak dıye yatırıyorum dedi neyse yattık bi garıp oldum ayakkabılarımı felan eşime verince neyse hemen topladım kndımı çünkü artık oğlumuza kavuşcaktık neyse yattım hemen suni basladılar 2 cm acılmam var bu arada 3 saat suni yedim sadece 4 cm oldu acılmam umudu kesıp kapattılar suniyı gez dedıler sabaha kadr uyudum gezdim sabah 8 acılmam hala 4 cm bn sok🤷♀️bi detayı unutmayım gece rahim yumusaması için ilac vermişlerdi oda bana mısın demedi🤷♀️ neyse sabah 9 dogru nst de baglıyım o ilactan bi daha verdiler nstye bagladılar yatıyorum bi sancı gelmeye basladı sadece 30larda ama bn aglıyorum hangi doktoru görsem yalvardım bn yapamıcam sezeryana alın bnı dıye hepsı yaparsın dedı ama acılma sadece 4 cm🙄neyıme güvenip dedılerse neyse sancı gelip gidince uyudum o da nası mantıksa sancım varken cocugu olmayan arkadaslarıma dua ettim kndıme dua ettim ama agladımda bi yandan🤣🤣neyse saat 11 sankı yıllardr tuvaletimi yapmıyor gbı hissettim ıkınmam gelıyo tuvaletim var dıye bagırdım ebe gdıyım de yanına sussun edasıyla geldı bi baktı 8 cm tim sancın geldıkce ıkın dedı hemen dogum havasına girdik ne yani dogurcam mı dedim evet basladı dedi yarım saat odada ebeyle ugrastık ole sonra doktor geldı catala koş dedi neyse gittik dakıka tuttum girerken saat tam karsımdaydı ve kapattım gözlerimi hiç açmadım sadece doktorlar ne dıyosa onu yaptım bagırmadım ıkındım cunkü bagırınca sadece yoruluyo İnsan sadece kısa kısa nefes alarak var gücümle ıkındım tam nefes topladım ıkıncam ebe nefes al var bitti dedi hadi ordan dedim cünkü sadece 7 dakıka olmustu catala yatalı bide baktim çirkin oldum bana bakıyo neyse bn onu izlerken bni dıkmeye basladılar 7 dakıka da dogurdum ama 1 bucuk saat dikişim sürdü dogumdan zordu bnim için cunkü 4 kılo dogmustu oglum bni biraz fazla yırtmıs canı sağolsun yavrumun suan yanımda saglıklı yatıyo ya o yetıyo şimdi biz mutluyuz tabi agrım var gececek darısı herkese insallah 🤗🤗🤗