Gonca40 Ya kızlar lütfen yardımcı olur musunuz 9 haftalık hamileyim başladığı günden beri sürekli şiddetli sol karın ağrım var hep var doktor bişey yok diyor ama bu kadar şiddetli olur mu ya ben anlayamıyorum su da içiyorum aynı sorunu yaşayan var mı
Akademisyenanne Gonca40 canim o haftalarda normal agrilar. Ben de cok sancili gecirdim. Ev islerini bile yapamadim agridan. Rahim buyumesinden kaynakli oluyor. Ayaklarini sicak tut. Bol bol uzan.
Deletedmom3 Gonca40 benim sagli sollu agriyor valla rahim buyudugu icin olabilir endise etmeyin dr nuz bisey demediyse
Ilknur_emin Gonca40 balm 1 2 haftaya hafifler sadece ara ara karın kasik agrin oluyor sonrasında ben çok şancı çektim o dönemde sadece uyuyordum resmen 😄
Rabis_0625 Gonca40 canım bende senin gibiydim resmen ağlıyodum sol karın ağrısından hatta bende post açmıştım doktor bana gaz sıkışması demişti yediklerime falan dikkat ettim geçti çok şükür inşallah seninkide geçer aynısını ben çektim çünkü Allah yardımcın olsu🤗
Buzii Ben çok yaşamadım yaşamıyorum ama 7 haftalık gebelikte rahim portakal kadar oluyormuş bu büyüme de batma, Ağrı, kramp şeklinde oluyormuş. Doktorlar da kanama olmadığı sürece sıkıntı yok diyorlar zaten.
Gonca40 Buzii evet bana da aynı şekilde dedi doktorum çok şükür kanama yokta ama ağrı çok var dayanılacak gibi değil
Gonca40 Akademisyenanne Canım ben hiç sıcak tutmuyorum hep çıplak ayakla geziyorum ama aynı bende bi bardak bile yıkayamıyorum çok aşırı ağrıyor insan korkuyor bişey mi oluyor diye 2.5 aya girecez kendi kendime diyorum madem bu kadar zor herkes nasıl doğuruyor böyle benim de ilk ☺️ Diyorum ki doğurmam bidaha 😂😂
Akademisyenanne Gonca40 icin rahat etcekse kadin dogum doktoruna gorun tekrardan. Ama genelde bebekten kaynakli diyip gonderiyorlar
Gonca40 Ilknur_emin ayy inşallah ama valla 2.5 aydır ne çektiğimi Rabbim biliyor etrafımda arkadaşlarım var hamile hiç birinin benimki gibi değil insan korkuyor sürekli her günde ultrasona da sıkamam ki ne yapacam bilmiyorum ama gerçekten boşuna değil cennet Annenin ayaklarının altı diye
Ilknur_emin Gonca40 çok zor bir donem canım yaşayarak anlıyoruz ama sabretmemiz lazım ben elimden gelse her hafta ultrasona girip kalp atışını duyucam 😄annelik duygularımız ortaya çıkıyor sanırım
Gonca40 Ilknur_emin ben de 2 hafta oldu gitmeyeli özledim ya gerçekten çıkıyor ama sürekli sokmakta iyi değil ☺️☺️
Gonca40 Rabis_0625 Canım bi Arkadaşım da yiyeceklerine dikkat et demişti nasıl besleniyorsun sen acaba
gezentianne canım benim de tam 9. haftada solum ağrıyordu ama cok şiddetli değildi,hatta yakın bir arkadaşım yine aynı hafta bu yüzden gece acile gitmiş bana da bu normal sende olursa boşa gitme rahim büyüdğü içinnmiş demişti
Gonca40 gezentianne herkes öyle diyor Canım ya geçmiyor da ya ne yapacam bilmiyorum ama çok kötü bir ağrı yaaaa
Nnurmehmet Gonca40 Canım bende 9.haftama girdim benim de hep öyle başından beri hep sol kasığım ağrıyor son zamanlarda daha da şiddetli ama doktorum normal rahim büyüyor ondan diyor leke veya kanama yoksa önemli değil bu ağrılar olacak hamilelik zor bir süreç diyor bende sordum içini ferah tut birşey yok yani 🌸🌸😘
Gonca40 Nnurmehmet bende soruyorum sürekli öyle diyor benim doktorum da Canım Rabbim daha beterinden korusun ama gerçekten annelerin hakkı ödenmez çok zor bişey