Zeynepzeze Kendim yapayım diyorum, ona da boş terlik, süs, silikon tabancası falan almak gerekiyor. Yine aynı hesap. Sinir oldum bu işe. Fotoğraf çekimi olacağı için başka bir terlikte olmaz ki. Siz ne yaptınız hanımlar
A_S_K Zeynepzeze fotğraf çekmi olmayacağı için normal hastane terliği aldım hani şu hemşirelerin falan giydiğinden 😁 7 tlye
PembeKoala Zeynepzeze ayaklarınız gözükmeden yapın çekimi 😁😁 ben crocs terlikler var ya onların çakmasından alıcam 30 tl trendyol’da çünkü diğer terlikler kullanışlı olmuyormuş sürekli tuvalete banyoya girmekten baya ıslanıyormuş ama ben çekim yaptırmıcam o yüzden önemsemedim 😁😁
Askkokuluyavrum Zeynepzeze 12 liraya terlik aldim süsleri de 5 lira tuttu silikon tabancası almadim evde Çakmakla yaptım ☺️ Çokda güzel oldu hem kendime hem kizima birde ayni modelden kızıma taç yaptım bir de kapı süsü yaptım en az 150 liralık olurdum 60-70 liraya halloldu. Onun yanında da artan malzemeden sepet süsledim yatak bas ucu süsü yaptım
Enl Ben kendim yaptım canım boş terlik ve süsleri ve tacı aldım sadece bı arkadaşımın silikon tabancası vardı onu kullandım 30tl ye hallettim hem terliği hem tacı ve kendim istediğim gibi yaptım
Meryem_ahmet38 Trendyol da canım pijama takımıyla beraber terlik hediyeli oluyor orayı incele derim güzel modeller var
Zeynepzeze PembeKoala Yanıma başka bir terlik koycam, onu da çekim de kullanırım diye 😂 Onu da düşündüm ayaktan çekme derim fotoğrafçıya 😂😂😂
Zeynepzeze Askkokuluyavrum Aa ne güzel fotoğraf atabilir misiniz ☺️ Ellerinize sağlık. Çakmakla oluyor mu bende öyle yapayım
Askkokuluyavrum Zeynepzeze https://hizliresim.com/mXJrOR amatörce oldu ama sonuç olarak 1 kez kullanılacak hatırası olsun istedim 2. Çocukta bu kadar üstüne düşmem muhtemelen 🤪🤪🤪
Aytac_Guven Zeynepzeze kuzum benim var bir gu kullandım mavi çiçek var tacı var bide bebek için katıl gibi bisey istersen 40 tl gondereyim
espalp Zeynepzeze ıslandığı anda pert oluyormuş o terlikler. Fotoğraf çekimi de olsa almıycam onlardan. Para vericeksem bari sonra da işime yarayacak bir terlik alayım diye düşünüyorum🙏🏻
Zeynepzeze espalp Crocs hoş oluyor aslında, ama şöyle ki onu ben evde giyemem orada giyeceğim için. Dışarda zaten terlik giyilmiyor yine kullanmıycam sonuç olarak
Ayserhnckn Zeynepzeze hayatımda kullanılmayan ama olmayınca çok eksik bırakan 2 terlik tipi gördüm birincisi nişan bohçasına koyulan tüylü küçük topuklu terlik (hiç giyilmeyen) birde bu lohusa terliği 😁 lcw de vardı beyaz tüylü terliklerden bende normalde de giyilir belki tarzınıza göre