Merhaba , ben daha önce bir dış gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve 8 aydır çocuğum olmuyordu ve 2,5 yıllık evliyim , yaşadığım şehirde hastane imkanları çok kısıtlı ve bende işimden dolayı başka yerde tedavi olamıyordum .Her ay en az 5 tane erken gebelik testi yapıyordum ama hep negatif çıkıyordu, artık memelekete gidince tüp bebek merkezlerini araştırıyordum ama burda ovulasyon testi diye bişey duydum fakat ne olduğunu bilmiyordum ve bu forum sayesinde biraz bilgi edindikten sonra sipariş ettim . Bu ay da öyle deneyeyim dedim ve yumurtlamayı yakaladım. Adetimden önceki 6 gün boyunca test yaptım hep negatif çıkıyordu .Memleke geldik diyarbakıra zeki akkumdan randevu almıştım ama adetim 4 gün gecikti , eşimde ısrarla test yapmamı istemiyordu sürekli üzülüyoruz diye ve az önce gizlice yaptım ilk dakikada çift çizgiyi gördüm 😊Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten , şuan elimde 15 tane ovulasyon testi var daha önce denememiş ve imkanı kısıtlı birine göndermek istiyorum , kargo ücretinde bana ait 😊