DuyguDuman Kızlar merhaba, doğum sonrası korse ile ilgili kesinlikle kullanılması gerektiğini duyuyorum ama hangi marka almalı, hangileri kullanışlı hiç bilmiyorum. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mıdır ?
Melikeb19 DuyguDuman ilk doğumumda kullanmadım çok büyük hata yaptım şimdi kesinlikle yamuna askılı tercih edeceğim, taytını da almayı düşünüyorum kesinlikle. Allah nasip eder bu sefer de normal olursa bir hafta 10 güne giyerim diye düşünüyorum
Victoriaaa DuyguDuman ben instagramdan misstbelkorse diye bi sayfadan aldım termal korse diye geçiyordu. Herkes o kadar önerdi ki alayım dedim zaten 45 liraya geldi ama işe yarayacağını düşünüyorum bakalım
Kubraeylul DuyguDuman hastanede sezeryan sonrası hemen takmışlar Dı ablama marka önemlimi bilmiyorum ama çok faydasını gördü
Min_nak Bende hazır konu açılmışken şunu sorayım.. Sizce tayt gibi olan mı atletli gibi olan mı yoksa yalnızca beli saranlardan mı.. 🤔
DiDem123 Melikeb19 ben aldım canım taytınıda aldım askılıyıda aldım. Doğum yapalu 24 gün oldu. 1 haftalıkken başladım kullanmaya. Çok etkisi oluyo gerçekten. Göbeğim yok denecek kadar az. 80 kilo ile doğuma gittim ben 🤭şuanda 66 kiloyum. Daha 55 kiloya inmem lazım. Önce askısız latex aldım. Baktım sırtımdan taşma yapıyo sonra değiştirdim askılıyı aldım. Eğer sırtında yağlanma varsa askılı öneririm.
Mutire Melikeb19 canım sırt kısmında yağ olduğu için mi askılı tercih ediceksin. Ben tereddutteyim acaba askısız mi alsam hani elbiselerle falan giyilir mi acaba dedim bilemedim ya
Anneadayiiiii Merhaba sezeryandan 8 gün sonra doktora kontrole gittiğimde doktor kullanabileceğimi söyledi ama ben ameliyat sonrası takılan korselerden şuan kullanıyorum medikalcide satılanlardan
Melikeb19 DiDem123 oh maşallah görmek istediğim yorum buydu işte 👏🏻 Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın öncelikle 🙏🏻 İlk doğumumda doktor ben duymadım ama anneme göbeği sarmayın veya korse kullanmayın iç organlar için tehlikeli demiş yada annem korktu öyle olsun istedi 🤣 kesinlikle taktırmadılar. göbek olsa neyse sarkık bir göbeğim var. Kendimi 1 senedir yüksek bel çamaşırların içerisine hapsettim durdum. doğum kilolarımı veremedim üstüne de aldım derken şimdi de tekrar hamile olduğumu öğrendim. Daha yolum uzun ama kesinlikle doğumdan hemen sonra iki ürünü de kullanacağım. benim de askılı istememenin sebebi sırtta taşmalar olabilme ihtimaliydi şuan kesin emin oldumm cansın🤩 şimdiii son bir soru daha, boyun kaçtı 80 ile doğuma gittiğinde biliniyorum, ben şuan 105 kg 182 boyundayım. doğuma kadar da alacağım illaki. derken beden seçimine nasıl karar verdin? şimdi benim gidip 5xl falan alasım var desem yalan olmaz 🤣 ama doğum sonrası ilk bir hafta şişliğim inince falan nasıl olur hangi bedenden memnun kalırım bilemedim nasıl tercih yapmıstın☺️
Oglusannesii DiDem123 seksen kiloyla doğuma gidecek gibiyim hamile kalmadan önce kaç kiloydunuz maşallah bua rada vermek için bişey yaptınız mı ben korseyi hastane çantama koydum direkt taakarım diye neden beklediniz siz o kadar 🤭
Ekincis Mutire 200 lira deyince bi nebze olsun insan olur diyor da çeyrek milyar deyince 😂😂😂 hakkaten çokmuş yaaaaa
Melikeb19 Mutire evet sırt kısmımda yağlanma var maalesef onun için taşma olursa diye birde askılı ile daha rahat edeceğimi düşündüğümden askılı tercih edeceğim. ( yamuna yı bilemem ama hayatımda hangi korseyi kullandıysam katlanma yaptığı için bir askılı daha güvende hissettirir gibi geliyor ) ☺️
DiDem123 Melikeb19 kuzum şöyle söyliym kesinlikle askılıyı tercih et. Çünkü korse okadar sıkı ki illaki sırtta taşmalar oluyo. Oda elbise tişört falan giyince iğrenç duruyo. Maşallah boyun uzunmuş☺️ Ben 1.65 anca varım. Beden seçimi yaparkende yamuna korsenin orjinal sitesine gir. Orda müşteri temsicileri devamlı çevrim içi. Yaz onlara beden ölçülerini soruyolar. Sana uygun olan bedeni söylüyolar. Ben m beden aldım. İl zamanlarda çok zor kapanıyo. Sonra inceldiğini farkediceksin. Şimdiden hayırlı olsun. Bide biraz şişliğin insin ondan sonra al. 🤗