1tazeanne Selam kızlar Bu iki haftadır bacaklarımın farklı yerlerinde morarmalar mevcut artık daha da fazlalaştı ve rengi belirginleşmeye başladı bunun sebebini bilen veya böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Hira17 1tazeanne ya gerçekten bende merak ediyordum bunu bacağımda ve kolumda gördüm biyere mi çarptım diye düşündüm ama çarpmadım da neden oluyorki anlayamadım
Sheida 1tazeanne gebelerde C vitamini eksikliğinden kaynaklanan morarmalar olabilir diye okumuştum bir yerde. Önce doktorunuza danışın bence. O sizi nasıl yönlendirirse ona göre davranırsınız.
1tazeanne Emirfaruk hayır bu konu için daha hiç hastaneye gitmedim ben bir yere çarpmışımdır diye düşündüm ama fazlalaşıp rengi de çarpmadan sonra oluşan morarma gibi olmayınca artık sıkıntı etmeye başladım
Emirfaruk 1tazeanne bence ihmal etmeyin gidin o şekilde morarmaları iyi olmaz derler korkutmam istemem ama görümcemdede aynısı oluyor hemetoji bölümüne yönlendirdi doktor
Emirfaruk Hira17 ya genelde öyle durumlarda kan rahatsızlığından şüpheniyorlar lenfoma gibi görümcemde henüz gitmedi dediğim gibi korkutmak tedirgin etmek değil amacım ama ihmal edilecek bi durumda değil eğerki kendiliğinden oluyorsa
Yesimeliz Coraspin yada kan sulandirici kullaniyormusun canim? Bide o bolgeler kilcal damar patlamalari olabilirmi varis seklinde? Ben hemsireyim. Genellikle aciklamasi ole olabilir
1tazeanne Yesimeliz hayır kullanmıyorum yok hayır varis gibi değil bildiğin böyle dayak yenir sonra iz kalır ya tıpkı onun gibi bastırdığımda acı da yok
Yesimeliz 1tazeanne kendini kotu hissetme ve strese sokma. Bunun aciklamasini en iyi doktor verecektir. Bi tetkik yapilsa iyi olur. Kanamaya egilimli oldugunu gosterebilir. Dedigim gibi doktoruna danis atlama canim