Kbrnrkl Kaç haftalıkken hissettiniz bebeğiniz tekmesini ikinci kez hamileyim 15+3 gün biraz hareketlenme oluyor en çokta namaz kılarken 😍💜
Beyzanurlina Kbrnrkl yaaaaa yicemmm😍😍 ilk gebelıgım ama 15+5 de küçük tekmelerini hissettim gittikce dahada netleştı tabi😍💕
Sevim_13 Benmde 2. Bir iki hafta içinde bemliyorum açıkcası 13.haftamdayım bir kere sağ tarafım seyiredi gibi oldu 😀
Ebrugunesss Sevim_13 ben 14 e giricem çok bakıyorum acaba bi hareket falan hissedilen mı diye ama henüz bende hissetmedim
Akademisyenanne Nazlisezgin dogrudur😊 ben hissetsem de anlamam diye korkuyorum😊 yani bebek mi baska bisey mi nereden bilecegim. İlk bebegim🙈
Kubra9595 Kbrnrkl bende 2. Kez anne oluyorum birincisini 18 haftalik hissettim ikincisini 16+2 de hissettim 4 defa tekme yiyerek 😍
Yldzzyldzz 19+4 hala hissetmiyorm hiç bişey 😔 herkese soruyorm kimse net hatrlamıyo bi sorun yoktur demi hissetmemem normal mi
Ayka9191 Yldzzyldzz bende 19+5 hic birshey hiss etmiyorum. vucuda gore deyishiyormush. Bekleyelim bakalim İnshaAllah 🙏🏻🤔
Nazlisezgin Yldzzyldzz normalde zaten 20 den sonra balık kıpırdaması gibi hissediyorsun sonra hızlanıyor korkma yani 😘 ben 24 de hissettim tekmeleri 🙈
Rbs111 Kbrnrkl 18 de otururken içerde kımıldadığjnı hissettim . Hemde baya netti mutluluktan uçtum . Sonra 2 gün hissedemedim korktum tekrar hissettim 19. Haftaya doğru . 21. Haftada video çekiyordum tekmeleri😍😍