sevgitekes Anemon33 ben şeker yüklemesi yapmadım doktorum istemedi 27+4 haftalığım bebek 1 kilo 22 gramdi on kilo almışım 48 ken 58 oldum ama şikayetçi deilim bol bol alırım inş😄🙏
Aygnrbasak sevgitekes nasıl besleniyorsunuz ben de almak istiyorum hiç kendimi kilolu görmedim bekarken ☺️
Sevgimelegim KevserT saka, gibiydi 😁😁 2758 gr oglum dogmusdu ve benden sadece 2,kg gitmisdi 😁😁😁 1 ayda 68_69 kg dusdum tatli felan kacirmasaydim cok, yine cok verirdim sonra takmadim kafama ysvas yavas eski kiloma døndum 66
useyma KevserT 55 kg hamile kaldım 81 kg doğurdum.. Bebeğim 10 aylık ve 49 kiloyum tam 32 kg verdim.. Verirsiniz önce sağlık 🤗🙏
Frida-kahlo Anemon33 54 ile hanike kaldım. 21ağustosta Doğum yapıcam 7 kg aldım. Son 3kiloyu doktorumun isteği üzerine aldım ama hayatımızda birşey değişmedi.
Htcglgnaksy Anemon33 en zayıf gebe kalanınız benim galiba 😂 41 ile hamile kaldım 9 haftalığız hiç fark YOk daha bakalım kaç alıcaz 🙏😊
Melegimm19 Htcglgnaksy bende kilo alırım diye bekleyenlerdendim 23+6 hala gram almadım canım sen alırsın inşallah 😂😍
Sidelya Anemon33 @Matmazel inşallah normaldir aslında göbeğim ve kalçam hariç pek bi kilom yok anlamadım nerde bu kilolar. Doğumdan sonra 12 15 kilo gider diyolar buna inanıp mutlu oluyorum 💃🏽💃🏽
Matmazell Sidelya tabiili normal kuzum bak benim tek olmasına rağmen 20 küsürü geçiyo nerdeyse 😅 sen iki can taşıyosn çok normal çokta rahat verirsin ili bebekle uğraşıcaksın🤭 Rabbim yardımcın olsun hiç kafana takma bence kiloları 🤗
Deletedmom133 Anemon33 bende 53 ile kaldım 82 ile doğuma girdim 14 kilo gitti geriside inşallah gidecek 🥰
Frida-kahlo Deletedmom133 o ödemdir Nurcan hanım Doğumdan sonra hemen 14kg gitmez. Bende ilk kızımda 17kg aldım sanıyordum.bi anda balon gibi söndüm 10kg verdim.doktorum vücut çok su toplamış,onu vermiş o kadar kilo verilmez bir anda dedi.
Deletedmom133 Matmazell doğumdan 1 hafta sonra ama şuan geri kalan ayni duruyor onlarda sinra artik 😏😏😏
Sidelya Matmazell amin inşallah hemencik gider kilolarımız ☺️ Bide açıldı ki boğazım 2 aydır kendimi durduramıyorum resmen 😅
Myagz Matmazell 2 temmuzda Doğum yaptım canım 34 günlük oğlum 60 kiloyum. Bebekten henüz korse falan takmaya başlayamadım ama kilo kendiliğinden gidiyor gün gün
Matmazell Myagz 1 ayda gitmiş canım demekki diğer ay da kalanlar gidicek sevindim buna😊 insan gerçekten eski halini özlüyorr😬
Kubuuu1 Anemon33 Ramazan'da 69 kiloya dusmustum 6 haftalıkken öğrendim 72 normal kilomdu şimdi 74 oldum verdim geri aldım çok eklenmedi boyum uzun olduğu için daha anlaşılmıyor 😊 sağlığınız ve bebeğin sağlığı iyiyse kilonuzla takılmayin zaten şeker sebebiyle dikkat etmeniz gerekecektir