Anemon33 inanamadım yaa bir iki tane zayıflayan gördüm başka da yok🙄ben 65 kilo ile hamile kalıp 56 ya düşüp sadece son iki ayda 1.8 kilo alan tek kadınım sanırım 🤔zaten 6 aylık hamileyim kızımız çok sağlıklı gelişimi taramaları ayrıntılısı herseyi normal şükür 🙏şikayet değil katlanılmayacak dert değil dert olarakta görmüyorum mucizem benim🥰normal yoldan hamile kaldım normal doğum için dua ediyorum doktor karar verecek 👍 zaten aldığım kilonun 350 gramı çocuktu şimdi ne kadar oldu yarın öğreneceğim.hala bulantı kusma sabah aç ve tok 2 kere bazen gece 3 -4 dinlemeden kusturuyor beni bu canavar kız 👧 terlemesi el ayak bel sırt ağrısına aldırmıyorum bile herşeyden en doğalından yiyip vitaminlerimi kullanıp kahvaltıdan sonra uzanıyorum ki kusmayayım sağolsun eşim her zaman yapardı ben yapamadığım için ger şeyime koşuyor kendi işimiz evet ama çok yorucu Ankara da avukatlık yapıyoruz son bir aya kadar duruşmasından müvekkiline ofisinden dilekçesine koştum ama artık eşim yapıyor. Adama 10 yıldır aşığım 8 yıl birlikteydik son iki yıldır evliyiz verdiğim en doğru karar ben severek zorla aldım onu yetmedi bonuscuk karnımda hemde Kızçe 🙏şu an bile yazdıklarımı okuyor sanki ç🙄 özel hayat falan kalmadı bu kız hala bile özel hayatın gizliliğini ihlal ediyor ✋🏻 Doğsun bakalım ilk onu dava edeceğim 👍 o da yetmiyor neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralamaya kadar varıyor yaptıkları 🤣 ağır cezalarda yargılatacağım onu 🙈içerde 9 ay durup duracağı yetmedi doğar doğmaz hapse gireyimde rekorlar kitabına gireyim diye uğraşıyor galiba yaa 🙈 şaşırmadım babası en çokta anası ne ki danamızda o olsun 🙏🧿🥰 bu kız bir afet bu kız bir felaket felaket 🙏🧿🥰👧