Nl-oguz3561 ben 9 eylül’ün hocalarından birine gidiyordum,9 eylül’de 1 hafta kadar yatmam gerekti,hocaya her dakika ulaşmak mümkün değil tabi.Orada dış gebelik iğnesi vuruldum.taburcu olduktan sonra kan vermeye gidiyordum.Kendisi soru sorduğum için aklı sıra bana laf soktu.Ama o onun hayat tecrübesi ve vicdanını gösteriyordu o kadar.Kendisi o zamanlar pek soru yanıtlamaktan ve vakit ayırmaktan belli ki hoşlanmıyordu.Hafızama kötü yer etmiş,kalın sesli insanlardandır.Benim için doktorun mesleki tecrübesi kadar insaniyeti de çok önemli.Sadece vaka olarak bakmayacak hastaya,birazcık insani bağda kurmalılar yaşanan durumla ilgili.Bir anne adayı her zaman endişeli ve evhamlıdır.Zaten bu evham ve endişe azalmıyorsa doktorunun eksikliğidir.
Hasan Anıl Bozdereli’de çınarlıda,kendisine 1 kez detaylı için gittim.Çok tatlı,bebeği görmek için anne adayı kadar heyecanlı ve özenli bir doktor.O bağı zaten muayene esnasında hissediyorsunuz.Kesinlikle işini severek yapıyor.Açıklama yaparak muayenesini ilerlettiği için kafanızda soru işareti kalmıyor