Muki Ben dün aneztezili transfer oldum sonda takıldı bana dünden beri idrarımı yaparken aşırı yanma var bugünde baktım kan geldi bunu yaşayan var mı aranızda embriyoya zarar verir mi acaba korkmaya başladım😭
kertenkeleannesi Muki doktora söyledin mi kan geldi diye embriyo tutmasa adet tarihinde adet olursun tutmadı diye kanama olmaz hemen
Hamile26 Muki bende olmuştu tatlım hatta kan işemiştim dedim heralde tahriş oldu diye ama 9. Günümde iltihap olduğunu öğrendim ilaç almadım sirkeli su ile temizledim kendimi ılık su ile ama sen yinede sor yanlış bilgi olmasın
selbi_19 kertenkeleannesi pardon ben durumu bilmediğim için yani bu konuları bilmediğim için kusura bakmayın ben Doğumda anestezi olduğunu biliyordum
Muki kertenkeleannesi doktoruma ulaşamadım bugün Pazar olduğu için sonda takılmıştı işte ordan kan gelince korktum bende 😭
Hamile26 Hamile26 ha çok özür dilerim monorol diye tek kaşe toz vermişlerdi o baya rahatlatmıştı iltihap için
beyazguvercinim33 Muki anestezili anlamadım gerek yokki yumurta toplarken biraz yaparlar transferde gerek yokki 🤔🤔kanlı idrar gelmesine fikrim yok doktoruna sor mutlaka