Aybuk Ebru5553 hindistan kakao vaselin kantaron ne varsa alıcam ben de 😅😅 bi nebze önler belki daha üç ay var
Aybuk A_S_K bacaklar ve sırtı cok takmadım da göbekten korkuyordum cok cabuk oldu 🙄 sağlıklı olsunlar da napalım spor yaparsam doğumdan sonra sıkılaşır göze batmaz diye düşünüyorum
Aybuk dvran22 ozaman kiloyla da aşırı alakalı değil 🙄 genetik ve cilt tipiyle alakalı direk ya öğrendiğimden beri krem yağ vs kullanıyorum aslında
Aybuk Birkedibirbebek zeytinyağı ve aloe vera kullanıyordum brn de işe yaramadı , vazelin ve kantarona geçicem bir nebze durdurur belki 🙄
Aybuk Nurcan6148 evet erkek başladı fazla kilo alınca gerildim galiba ona yoruyorum devam edicem mecbur ürünleri değiştirip
Aybuk wishoflove evet bırakmıcam ben de zAten deli gibi kasınıyor mecbur rahatlatmak için krem sürüyorum farklı ürünler denicem 🙄
wishoflove Aybuk benim doktorum badem yağı onerdi. bi şişe bitirdim sonra evde hindistan cevizi yağı vardı onu kullanmaya başladım. baya gerginliği aliyor gibi
Drryy Aybuk yağların hiç biri bir işe yaramıyor maalesef tamamen cilt tipinizle alakalı ben amerikadan neler getirtip gece gündüz kullandım çatlamayım diye yaptığım yatırım la dünyanın şeyini alırdım yani 😂😂ama heryerin çatladı içten çatlıyosunuz yapacak pek bişey yok o yüzden
Aybuk Drryy evet benim de yurtdısından aldıgım krem var aloe veralı ama sıfır etki artık nasıl azcık önüne geçerim onu düşüniyorum 🙄 göbekteki rahatsız ediyor maalesef napalım sağlıklı olsunlar da görmezden gelicek kocam artık 😬😬😬
Badevehande Ben striacare kullandım 23+5 çatlamadım 3.aydan beri sürüyorum annem çatlamış inşallah çatlamam artık 3,5 ay kaldı Hindistan cevizi yağı kullanacağım umarım etkisini gösterir🙏