Deryaa153 Merhaba arkadaşlar 6hafta 3 günlük hamilelikte hcg değerinin 4172 çıkması normal mi 12 gün önce 3600 dü değer riskli gebelik durumundayım şuan
Deryaa153 Alessia doktorlarda istemesi 9 gündür kan takibi bende merak edip yaptım o yüzden burayada sormak istedim teşekkür ederim
Deryaa153 Tamam kese gözüktü kalp atışı da oluşmaya başladı ama bende kornual gebelik şüphesi oldupu için şuan hamileliğim riskli hamilelik doktorlar öyle bilgi verdiler çok küçük olduğu içinde kesenin yerini belirlemekte zorlandıkları için beklenecek dediler
Semooshh 12günde çok daha fazla artması gerekirdi artış var ama 2katı,değill riskli gebelik. Gebelik devam ediyor mu? Çok dikkatli, olmanızda ve kontrolleri, aksatmamanızda fayda var.
Deryaa153 Semooshh gebelik devam ediyor ama kesenin rahim içindeki yerini belirleyemediler o yüzden on gün daha bekleyelim dediler
Tamam Deryaa153 daha önce de yazışmıştık.Hangi ildesiniz?Vakit kaybederek yanlış yaptığınızı düşünüyorum.Değer en az 2 günde bir %60 artış göstermeli,göstermiyorsa bu sağlıksız bir gebelik olduğunun habercisidir.Böyle durumlarda da gebelik çok ilerlemeden doğru teşhis konulup,tedavinin hızlı uygulanması önemlidir.niye başka doktorlara gitmiyorsunuz?
Semooshh Deryaa153 inşallah güzel haberler alırsın Canım. Bu test teki değerleride doktoruna göster ama
Tamam Deryaa153 10 günde üreme organlarınız nasıl görebilir.Hangi hastaneye gidiyorsunuz?Belli ki yetersizler bu teşhiste
Deryaa153 Tamam 4 doktora gittim bunlardan bir tanesi zeynep kamil. Zeynep kamil kornual gevelik şüphesi dedi ve renkli ultrasyon istedi baktılar ve bu şüpheyi göremediler bekleyelim dediler kanamam yok ağrım yok birşey yapmıyorlar. Keseyi karnımdada görsüler kalp atışıda oluşmaya başlamış beklicez diyor tüm doktorlar
flz355 Deryaa153 Canım değerin çok az artmıs. Ilk gebelıgımde benimde degerlerım artıs gösterıyordu ama ıkı gunde ıkı kat seklınde degıldı. Bende bır cok doktora gorunmustum o zamanlar. Bana hep sağlıksız gebelık dendı. Bu arada kese ve kalp atısları vardı benmde. Canını sıkmak ıstemem ama benm gebelıgım son bulmustu 7.haftamda kanamayla 😞 Rabbım gonlune gore versın ama her seye de hazırlıklı ol. 🙏🏻 En azından için şu knuda rahat olsun ki sağlıklı bebek ne olursa olsun düşmezmiş. Sağlıksız gebelıklerı ise vucut kabul etmıyormus. Şuan gayet sağlıklı giden bir gebelıgım var çok skur🙏🏻 Rabbım hakkınızda hayrlısını nasıp etsın ınsallaaah🙏🏻