Ne mutlu bana artık doğum hikayemi yazıyorum. Her şey çok güzeldi sabırsızlanıyordum kızıma kavuşmak için 40+2 de kendi sancım ile normal doğurdum. Kontrole gitmiştim ben sancı falan hiç çıkmadı nst de bu zamna kadr hic hemde her neyse kontrolden sonra dedimki eşime ben biraz gezebilirmiyim ondan cevap bekliyordum o sıra dolmuş geldi bindim hiç beklemeyim bidaha dolmuş dedim gittim eve yemek hazırlıyordum az uzandım idrara sıkışmış gibi oldum icimede sanki bisey patladı ses duydum baktım biseylr gelior suyum geliyormuş dedim illaki idrar sıkışması çamaşırımı değişmeye çalışıyorum halaa geliyor 3.de durdu bez koydum baktım yine geliyor lapa lapa olmuştu dedim gidelim o gunde çok yağmur yağıyordu bi komşu arabası ile gordu dolmuşa kadar bıraktı baktım küçük sancılar giriyor duzenli sancılar ilk açıklığa baktılar 3 cm olmuş muayne ederken halaa suyum geliyordu nst bağladılar hiç sancım çıkmıyor yine ben tabi çok hissediyorum sancı bağırıyorum ayakta dolanıyorum sonra yürüyemez oldum yatak kenarlara dokunarak yürüdum ama hep dizler üstüne çektim sancı sonra nst bağladılar sancılar yine çıkmıyor 🤣çok bağırdım geldiler 6 cm olmuş 10 dk geçti fena bagrdm doğuruyorum diye gelmediler ondan sonra daha fena bağrdm çığlık çığlığa baktılar 8 cm olmuş nasl ıkınıcamı soylediler tabi sancı odasında ıkındırdılar saçları gözüktü kızımın dediler seni doğum haneye alalım bebek baş gözükmüş ben doğum haneye nasl gittim ayakta bilmiyorum sonra sancım geldikce ıkındım baktım prensesim geldi bana bakıyor ağlıyor göğsume koydular öptüm memeye dokundurdular sonra aldılar kilosu faln baktılar dikmeye aldılar ben umrumda olmadı dönüp hep bebeğime baktım uyusturdular zaten sonra odaya çıktık çok guzel doğumum oldu normal doğumdan korkanlar korkmasın bence Allah yardım ediyor bende cok korkuyordum şükür atlattım şuan yanımda uyuyor Allah sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin uzun oldu hakkınız helal edin😊🙏❤